S-a încheiat o nouă săptămână la Survivor România. Concurenții propuși pentru eliminare au fost Andreea și Ștefan de la Faimoși și Adelina și Marius de la Războinici. Cele mai puține voturi de la public le-a avut Andreea de la Faimoși.

Se pare că nu-și mai au rost cuvintele acum. Sentimentul e foarte puternic, emoția e foarte puternică. Mi-aș fi dorit ca această competiție să nu se termine aici, mi-aș fi dorit să continui. La fel cum am spus…nu am reușit să demonstrez la fel de repede și de mult așa cum au făcut-o ei pentru că am ajuns mai târziu în competiție. Mă bucur că le-am auzit poveștile de viață, povești care m-au inspirat și care mi-au oferit o lecție. Mă bucur că am reușit să îmi depășesc limitele și de multe ori am reușit să o fac prin intermediul lor. Când am intrat în competiție nu știam nici să înot. Mulți mi-au sărit în ajutor și le mulțumec pentru tot spirjinul, a declarat Andreea.

andreea lodbaUPDATE 30.05 – După cel de-al doilea joc de eliminare pierdut de Războinici, Adelina a fost propusă pentru a pleca acasă. Surprinzător lucrurile degenerează în echipa Faimoșilor, acolo unde Ștefan intră din nou în conflict cu Zannidache şi Sebastian.


UPDATE 29.05 – Culiţă Sterp a părăsit competiţia Survivor România. Acesta a refuzat să mai joace în concurs și a cerut să plece acasă, de dorul soției sale și al viitorului băiat. Culiță și-a luat la revedere de la colegii săi cu lacrimi în ochi. Cel mai afectat a fost Ștefan, care a recunoscut că de acum înainte îi va fi mai greu în concurs fără Culiță. În această seară, în noul joc pentru eliminare Faimoși par a câștiga. Deocamdată Andreea este singura propusă pentru eliminare, astă seară urmând să vedem cine va mai intra la votul publicului.


UPDATE 28.05 – Război total între faimoși și războinici după ce s-au unificat. În această seară la primul joc pentru imunitate, se pare că faimoșii vor câștiga. La Consiliul de eliminare, prezentatorul Daniel Pavel vine cu o veste bombă pentru unul dintre concurenții care a fost de la începutul show-ului în Republica Dominicană.


Înainte va avea loc o petrecere, unde toți concurenții se vor bucura de o masă copioasă și muzică bună. Ulterior, va începe greul, cu eliminari pe bandă rulantă.

Urmează săptămâna unificării. O etapă nouă, o etapă în care veți începe ziua cu jocuri surpiză. Jocuri care o să vă stimuleze diferit față de ce s-a întâmplat până acum. Veți avea ocazia să faceți o serie de lucruri după care tânjiți atât de mult și e vorba despre acele lucruri esențiale, însă veți face duș. Vă veți spăla părul, spălat pe dinți și toată suita de îngrijire corporală.

La Survivor vine la momentul unificării,  anunța Daniel Pavel.

La petrecerea de unificare Faimoșii și Războinicii s-au distrat pe cinste. Aranjați după ultima modă, toți erau uimiți cât de schimbați sunt după atâta timp petrecut în Republica Dominicană. Albert a fost plăcut impresionat cât de frumoasă este Adelina, iar Faimoșii au fost fermecați de Maria.

vvv

Până în prezent, clasamentul concurenților de la Survivor România 2021 arată în felul următor:

1. Maria Chițu – Războinici, 80 meciuri, 51 victorii, 29 înfrângeri, 63,8% eficacitate

2. Ștefan Ciuculescu – Faimoși, 42 m, 25 v, 17 î, 59,5%

3. Marius Crăciun – Războinici, 118 m, 69 v, 49 î, 58,5%

4. Zanni – Faimoși, 161 m, 90 v, 71 î, 55,9%

5. Elena Marin – Faimoși, 131 m, 73 v, 58 î, 55, 7%

6. Culiță Sterp – Faimoși, 150 m, 83 v, 67 î, 55,3%

7. Andrei Dascălu – Războinci, 144 m, 77 v, 67 î, 53,5%

8. Sebastian Chitoșcă – Faimoși, 122 m, 65 v, 57 î, 53, 3%

9. Andreea Lobdă – Faimoși, 25 m, 13 v, 12 î, 52%

10. Cosmin Stanciu – Faimoși, 140 m, 72 v, 68 î, 51,4%

11. Albert Oprea – Războinici, 161 m, 70 v, 91 î, 43,5%

12. Raluca Dumitru – Faimoși, 51 m, 20 v, 31 î, 39,2

13. Adelina Damian – Războinici, 44 m, 15 v, 29 î, 34,1%.

Foto: YouTube

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.