În competiția aprinsă de la Survivor All Stars, tabăra Faimoșilor devine terenul unei explozii de neînțelegeri între doi concurenți, Jador și Zanni. Flacăra scandalului a fost reaprinsă cu intensitate, rememorându-și disputele din sezonul doi al emisiunii. Agitația pare să atingă cote fără precedent, iar consecințele sunt imprevizibile.

Update 09.02 – Roxana Nemeș a plecat acasă pe motive medicale, iar Jorge a eliminat-o pe Elena Marin. După ce camerele de filmat s-au oprit, Elena Marin s-a arătat dezamăgită de nominalizarea lui Jador.

„Nu e plăcut, dar cred că nimic nu este întâmplător, am dat tot ce am putut, am avut emoții, am încercat să nimeresc, mi-am dat seama că nu este o bilă foarte grea și am încercat să țintesc primele…nu a fost să fie…Sunt mândră de mine, au trecut trei ani de zile, am trecut prin două operații…am vrut să vad că mai pot, atât cât s-a putut să fie, mă duc acasă la familia mea, mă duc acasă la cei care mă iubesc…cred că locul meu este acasă”, a spus Elena Marin.

Ca urmare a dublei eliminări de la Faimoși, în săptămâna următoare este posibil să vedem noi concurenți.

Lista concurenților Survivor All Stars 2024 este completată de rezerve. Și anume, Irisha, Remus Boroiu, Oana Ciocan, Andreea Moromete, Ionuț Popa, și Starlin.


Apele sunt tulburi în echipa roșie, care se pregătește să-și piardă al treilea membru faimos. Survivor All Stars își desfășoară episodul 11, iar Faimoșii nu reușesc să-și revină după cel mai slab start din istoria emisiunii. Chiar dacă au câștigat imunitatea în confruntarea precedentă, ei vor suferi din nou o pierdere, adăugându-se la lista deja lungă a celor eliminați.

Jocul de echipe pare să fie într-o fază critică pentru Faimoși. Neînțelegerile dintre Jador și Zanni ating cote alarmante, generând o tensiune imensă în tabăra roșie. Scandalurile nu fac decât să se intensifice, iar Survivor All Stars devine martorul unuiul dintre cele mai agitate momente din istoria sa.

De ce nu se suportă Zanni cu Jador?

În mijlocul acestui vârtej de controverse, se profilează plecarea unei noi vedete. După Andreea Tonciu și Elena Ionescu, o altă personalitate cunoscută va spune adio Republicii Dominicane și se va întoarce în țară. Așa cum am precizat în articol anterior acest concurent va fi Roxana Nemeș?

Situația se complică și mai mult pentru Faimoși odată cu apropierea votului general de joi seara. Nominalizarea lui Jador pentru eliminare, în ciuda câștigării imunității personale, indică faptul că tensiunile nu sunt pe cale de a se stinge. Zanni pare să fie destinul ales pentru Jador, iar această alegere nu face decât să adâncească prăpastia dintre cei doi.

Faimoșii se confruntă cu o problemă suplimentară. Regulamentul competiției impune ca, în cazul unei noi pierderi de imunitate, echipa roșie să nominalizeze pentru eliminare un bărbat, având doar trei femei rămase în competiție: Ana Porgras, Ștefania Stănilă și Elena Marin.

Originea conflictului dintre Jador și Zanni pare să se afunde într-o neînțelegere legată de postul alimentar. Jador, declarând că ține post, a atras nemulțumirea lui Zanni, care a interpretat gestul drept un act de iscodire și sfidare. Acest episod a declanșat o serie de acuzații reciproce, dezvăluind laturi mai puțin cunoscute ale celor doi concurenți.

În ciuda atmosferei tensionate și a divergențelor evidente, Survivor All Stars promite o continuare plină de emoție și surprize pentru telespectatori, care așteaptă cu nerăbdare dezvoltarea ulterioară a competiției și evoluția relațiilor dintre concurenți.

S-a reaprins flacăra iubirii între Zanni şi Ana Pogras?

Se pare că relaţia dintre Ana Porgras şi Zanni este mai strânsă ca niciodată, iar între cei doi ar putea reapărea flacăra iubirii.

”N-ai cum, o zi, o seară. Mie mi-ar plăcea mult de tot să simt vibe-ul ăsta. Eu sunt curios ce o întreabă, că sigur o iau toți la puricat, la întrebări. Ei au crezut că este vulnerabilă după ce a plâns. Ce au zis? O luăm pe Ana, o mângâiem pe cap și tragem puțin de la ea.

Mă bucur că au ales-o pe Ana. Voiam să fiu eu, dar în schimb mă bucur au ales-o pe Ana. Noi suntem unu și același, ca să înțelegi. Ea o să ia de la ei fix ce trebuie. O să vină să-mi spună mie tot ce s-a întâmplat”, spune Zanni.

Foto: adevarul.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.