Scene șocante în curtea unei biserici din județul Argeș. Un bărbat și-a ucis soția și fiul adolescent, iar ulterior a încercat să se sinucidă. Acesta a fost imobilizat de polițiști înainte să își curme viața.

Potrivit surselor, femeia era concubina bărbatului, iar copilul era al acesteia dintr-o relație anterioară.

Erau concubini. Copilul era dintr-o relație anterioara, nu era fiul lui. Nu exista ordin de protecție. Din primele date, nu au fost sesizări la Poliție, anterior acestui eveniment, arată surse apropiate din anchetă, potrivit stiripesurse.ro.

Situația a fost sesizată la IPJ Argeş, unde s-a anunțat că în curtea unei biserici din comuma Mihăiești, satul Drăghici, un bărbat și-a agresat soţia și fiul în vârstă de 15 ani, aplicându-le mai lovituri de cuțit. În urma agresiunii, ambele victime au decedat.

Fiul adolescent a fost ucis chiar la ușa bisericii, pe trepte. Femeia a reușit să fugă până în curtea bisericii, dar a căzut și a murit într-o baltă de sânge.

După aceea, agresorul a vrut să se sinucidă, însă a fost imobilizat de către polițiști.

Poliţia a demarat o anchetă,pentru a stabili care au fost motivele care au dus la un asemenea gest.

Violențele în România sunt crescute

Datele oficiale arată în țara noastră violențele domestice sunt crescute, iar femeile și minorii sunt adesea abuzați.

Vorbim de un caz șocant. Violența domestică necesită mult mai multă atenție. Bărbatul va fi acuzat de omor calificat. E interesat de văzut și istoricul acestei familiei și cum au fost rezolvate conflictele anterioare. Se observă o creștere a violenței domestice. Așa cum am spus, este o creștere de la an la an și asta și din cauza faptului că trebuie să punem în funcțiune legislația pe care Parlamentul a votat-o în urmă cu aproximativ 3 ani de zile, în sensul că există tot mai multe mijloace juridice pentru protejarea acestor victime. Din păcate, acea lege pentru violența domestică în continuare nu este aplicată în totalitate. Nu avem acele brățări pentru agresori, nu avem centre pentru victime și centre pentru agresori, însă se fac pași mărunți în această direcție. Ar fi bine ca acești pași să fie urgentați pentru că iată, este vorba despre viața unor persoane și e clar că sub o formă sau alta această răspundere și vinovăție aparține într-un fel și autorităților statului, a declarat Cosmin Andreica, liderul Sindicatului EUROPOL la Realitatea Plus.

Făptașul se află în custodia oamenilor legii. El ar avea o rană superficială, provocată atunci când martorii au încercat să îl imobilizeze, potrivit Antena 3.

Foto: Fanatik.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.