Fosta concurentă din echipa războinicilor Mellina a acordat un interviu în exclusivitate pentru Fanatik, unde a mărturisit ce se întâmplă cu coechipierii săi când se opresc camerele de filmat. Totodată, aceasta a vorbit despre conflictul dintre Sorin și Albert, iar ca de obicei i-a ținut partea lui Sorin.

Albert nu este băiat rău, aducea, o vreme, și puncte, dar e altfel decât îl vede lumea. Iar noi, acolo, am ajuns să ne vedem, cu toții, așa cum suntem. Noi, după patru luni de stat acolo, deveniserăm ca niște cupluri vechi de 10 ani, care se știu cu toate, cu bune, cu rele.

Albert este, cum să spun, un tip care nu știe să spună `te rog`, asta era una dintre problemele lui. De exemplu, stăteam în junglă și cerea ceva. Spunea, direct, pe un ton autoritar, `Dă-mi`, iar acest lucru l-am observat cu toții. Ne deranja cu felul lui de a fi, de multe ori i-am atras atenția.

Albert, la început, nu făcea nimic. I s-a atras atenția, i-am spus să se implice mai mult. Uneori o face, dar arareori din propria inițiativă. Așteaptă să fie servit tot timpul, iar asta nu era ok acolo…

E normal ca tensiunile să ridice probleme, nu te mai poți concentra la sfârșit, ești obosit după atâtea discuții, după traseu, iar atunci se pierde. Nu, nu cred că cineva are dreptate în mod special, nu pot să spun că doar Albert greșește, dar lucrurile trebuie să revină la normal dacă vor să aibă succes, a spus Mellina, pentru Fanatik.ro.

Cu cine se iubește Melina de la Survivor? Ce melodii are Melina?

În ceea ce priveşte finala Survivor, Mellina este de părere că va fi una exclusivă pentru băieți. Aceasta vede câțiva concurenți care au șanse mari să câștige competiția.

Pentru femei este mult mai dificil, ați văzut ce am pățit și eu, și Elena Marin. Da, cred că în finală vor ajunge băieți. De la Războinici aș miza pe Marius, pe Andrei și, poate, Albert, iar de la Faimoși îl văd pe Culiță Sterp și pe Zanni, a adăugat Mellina pentru sursa citată mai sus.

Cine este Melina de la Survivor?

Melina Dumitru are 33 de ani și este din București. Aceasta este interpretă, compozitor, producător şi textier.

La vârsta de 5 ani, Melina a debutat ca majoreta în trupa Abracadabra, iar până la vârsta de 23 de ani s-a dedicat lumii dansului, apoi s-a apucat de muzică.

Foto: viva.ro și bzi.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.