Este incredibil așa ceva. Elodia Ghinescu i-a scris un mesaj soțului ei Cristian Cioacă cu câteva minute înainte să dispară. Anchetatorii nu au luat în calcul această probă. Cum a fost posibil așa ceva?

Este Elodia Ghinescu în viață?

Magistrații au decis că Cristian Cioacă a ucis-o pe Elodia Ghinescu. Un lucru incredibil este faptul că nici până în prezent nu s-a găsit cadavrul femeii. Situația este asemănătoare cu cazul de la Caracal, unde Gheorghe Dincă este acuzat de procurorii de răpirea, violarea și uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

Ce a scris Elodia Ghinescu în ultimul mesaj?

Înainte de dispariția ei misterioasă din 2007, Elodia Ghinescu a avut o conversație tulburătoare cu soțul ei, Cristian Cioacă. 

cioacaProcurorii au făcut rost de desfășurătorul conversațiilor dintre Elodia și soțul ei,iar datele sunt incredibile. Chiar înainte de dispariție, avocata a făcut mai multe apeluri în telefonice în România, dar și în Suedia.

După acest apel din Suedia, Elodia l-a sunat pe Cristian Cioacă. Mai exact, pe 29 august 2007 există un total de nouă apeluri telefonice, care chiar ar fi fost ignorate de anchetatori. Elodia a sunat-o pe Ana, sora lui Cioacă, după care avocata a primit un apel de la un bărbat pe nume Florin Niamțu. A sunat și în Afganistan, pentru o conversație de 2 minute și 11 secunde. L-a sunat din nou pe Cioacă, la ora 14.30, după care a primit un apel de la un SPP-ist coleg cu Cioacă, Daniel Zabara, scrie Ciao.

Ultima conversație avută cu Cristian Cioacă a fost despre divorț, conform anchetatorilor. Asta a fost și ultima convorbire telefonică a Elodiei, care avea să dispară fără urmă.

Deși, subiectul a fost intens mediatizat, însă cu toate acestea cadavrul femeii nu a fost găsit. Oamenii legii au hotărât că Elodia Ghinescu a fost omorâtă de soțul ei Cristian Cioacă. Acesta a primit închisoare cu executare și se află și în prezent în penitenciar.

Foto: cotidianul.ro și b1.ro

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.