Universitatea Craiova a făcut o mișcare impresionantă pe piața transferurilor, reușind să aducă în echipă atacantul talentat Jalen Blesa de la FC Prishtina. Transferul a fost realizat după ce oficialii clubului au obținut o derogare de la FIFA, împingând limitele perioadei de mercato care s-a încheiat oficial pe 12 februarie la ora 24:00.

În ciuda unei negocieri complexe, Universitatea Craiova s-a înțeles cu jucătorul în vârstă de 23 de ani, care și-a semnat un contract valabil până în 2027. Această mutare reprezintă o lovitură importantă pentru echipa olteană, care a plătit suma de 300.000 de euro pentru a-l aduce pe Blesa în rândurile sale.

“Universitatea Craiova întărește compartimentul ofensiv și îl transferă în Cetatea Băniei pe atacantul Jalen Blesa de la FC Prishtina. În vârstă de 23 de ani, Jalen Blesa este fotbalistul Științei cel puțin până în iunie 2027.

Noul nostru atacant a marcat de 11 ori în 21 de partide în actuala stagiune pentru ocupanta locului 4 din Kosovo și a reușit să-și treacă în cont și 4 pase decisive. Bine ai venit în familia Științei! Mult succes!”, au scris cei de la Universitatea Craiova pe Facebook.

Universitatea Craiova a făcut o mișcare importantă

Potrivit informațiilor din lumea fotbalului, atacantul spaniol era un obiectiv dorit și de FCSB, dar Universitatea Craiova a reușit să-i întreacă în final pe rivali. Cu toate acestea, o problemă majoră a apărut în cursul negocierilor, deoarece actele de transfer au ajuns cu întârziere.

Eforturile depuse de oficialii olteni pentru a finaliza această tranzacție au inclus demersuri rapide pentru a obține o derogare de la FIFA. Cu toate că perioada de mercato s-a încheiat, clubul Craiovei își dorește să finalizeze transferul și să aducă pe terenul de joc atacantul dorit.

Cu acest transfer, Universitatea Craiova speră să-și întărească echipa și să atingă obiectivele propuse în competițiile viitoare. Pasiunea și determinarea de a aduce un jucător de calibrul lui Jalen Blesa demonstrează ambiția clubului de a se impune în fotbalul românesc și să concureze la cel mai înalt nivel.

Foto: koha.net

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.