Gigi Becali este foarte fericit, fiindcă FCSB se află în fruntea SuperLigii și simte că titlul de campion se apropie din ce în ce mai mult, marcând o posibilă revenire la glorie după 2015. Cu toate acestea, preocupările financiare ale lui Becali se extind acum dincolo de succesul în campionatul intern, îndreptându-se către obținerea de bani din competițiile europene, în special din Liga Campionilor și Europa League.

„Altceva vreau acum, am schimbat strategia. Vreau bani din Champions League, din Europa League… Păi pe mine mă mai interesează acum să iau jucătorul, să-l cresc, să-i dau și bani, să-l cresc vreo patru ani și să iau pe el cinci milioane?

Sau să mă calific măcar în Europa League și să iau 20 de milioane? Să facă Academie Hagi, pentru că omul știe să facă. Dar vrei să-ți spun ceva? Până la urmă nici Gică… A scos ce a scos și acum văd că e pe gaură și el. A și spus: ‘Atât am putut să fac!'”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

În ultimii ani, strategia lui Gigi Becali a fost axată pe aducerea de fotbaliști tineri, cu scopul de a-i dezvolta și apoi de a-i vinde la prețuri semnificative. Cu toate acestea, acum patronul FCSB-ului și-a schimbat abordarea, dorind să formeze un lot cât mai valoros, capabil să obțină rezultate notabile în competițiile europene.

Gigi Becali a anunțat cum vor fi contractele la FCSB

Gigi Becali a subliniat că noii jucători aduși trebuie să demonstreze calități pe teren și să aducă valoare echipei. În caz contrar, aceștia riscă să fie îndepărtați din lotul echipei. Omul de afaceri a evidențiat această filozofie și în contextul discuției despre Florinel Coman.

”La mine, cine vrea de acum încolo semnează pe un an plus trei ani, un an plus doi ani, un an plus patru ani.

Iau 5 jucători, iar din cinci pleacă patru. Dacă nu-mi place, pleacă, dar câștigă bani. ‘Cât mai ai, mă, contract? 6 luni? Și trebuie să mai iei 120.000 (n.r. de euro)? Ia, mă, 50.000 de euro și du-te acasă. Pleacă!’.

Nu mai stau cu ciurucuri. Ai valoare, joci la Steaua (n.r.- FCSB), n-ai valoare, nu joci. La Steaua-FCSB, nu la Steaua CSA Armata”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a vorbit despre viitorul antrenor de la FCSB

În ceea ce privește salariile, Gigi Becali a dezvăluit planurile sale pentru Elias Charalambous, în prezent remunerat cu 5.000 de euro lunar la FCSB. Dacă echipa va câștiga titlul și va ajunge în grupele cupelor europene, Charalambous ar putea beneficia de o majorare semnificativă a salariului, ajungând la suma de 25.000 de euro lunar.

Această perspectivă ar putea implica și prelungirea contractului cipriotului cu clubul bucureștean, subliniind ambițiile lui Gigi Becali de a duce FCSB în elita fotbalului european și de a beneficia financiar din performanțele echipei sale.

”’Dacă am ofertă, dacă tu îmi spui să merg, merg. Dacă nu, rămân aici’. Asta mi-a spus Charalambous.

Pentru cuvintele astea, dacă ne ajută Dumnezeu, îi voi face salariul atât de mare și prime încât să nu mai plece în nicio țară din Arabia. Îi voi face salariul mare, îi vor da prime mari din calificări, să nu mai plece nicăieri.

El e are un an contract, până în vară. Dacă acum are cât vrea el, eu vreau pentru că el e un om extraordinar. O să văd în funcție de rezultate, vreau să-l țin.

Ca să-l țin trebuie să-i dau salariul mare. Îi fac 25.000 de euro dacă ne calificăm în cupele europene, nu vreau să mai plece!”, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată mai sus.

Foto: as.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.