Universitatea Craiova se pregătește să facă o nouă lovitură pe piața transferurilor, consolidându-și lotul pentru a concura la titlu cu rivalele FCSB și CFR Cluj. După achizițiile recente ale lui Pyry Soiri și Denil Maldonado, președintele Mihai Rotaru pare hotărât să aducă un nou jucător în echipă.

Potrivit informațiilor de la iamsport.ro, ochii lui Rotaru sunt acum îndreptați către Anzor Mekvabishvili, un talentat mijlocaș georgian în vârstă de 22 de ani, care evoluează la Dinamo Tibilisi. Mekvabishvili, un mijlocaș defensiv de meserie, este un produs al academiei formației georgiene și a acumulat deja 112 partide în tricoul echipei sale de club. Acesta a reușit să se impună și la nivel internațional, fiind convocat de 13 ori în naționala Georgiei. Palmaresul său include două titluri de campion și o Supercupă a Georgiei, toate obținute alături de Dinamo Tibilisi.

Se pare că în final Universitatea a bătut palma cu georgienii de la Dinamo Tbilisi pentru transferul mijlocașului Anzor Mekvabishvili (22 de ani). Mihai Rotaru achită nu mai puțin de 750.000 de euro pentru transferul fotbalistului.

A revenit Alexandru Cîmpanu

În plus față de potențialul transfer al lui Mekvabishvili, Universitatea Craiova a adus înapoi un alt nume cunoscut în peisajul fotbalului românesc. Alexandru Cîmpanu, în vârstă de 23 de ani, s-a întors la echipă după un împrumut la Universitatea Cluj în prima parte a sezonului. Deși perioada sa la echipa ardeleană nu a fost impresionantă, Cîmpanu a revenit la Craiova, unde pare că are o șansă nouă de afirmare sub comanda antrenorului Ivailo Petev.

Oficialii Universității Craiova au făcut demersuri pentru a-l aduce înapoi pe Cîmpanu, iar acesta se alătură acum lotului în cantonamentul din Antalya. Astfel, Universitatea Craiova se pregătește să își consolideze poziția în lupta pentru titlu și să ofere fanilor motive de optimism în perspectiva restului sezonului.

Alexandru Cîmpanu a revenit la echipă si este dornic săse reafirme. La olteni ar putea ajunge și atacantul polonez Fabian Piasecki (28 de ani).

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.