Darius Olaru a mărturisit unde vrea să joace

0

Căpitanul FCSB, Darius Olaru (25 de ani), se află în centrul atenției în această iarnă, având șansa de a face pasul cel mare în cariera sa fotbalistică. Cluburile Anderlecht, Gent, Monza și Torino au fost aduse în discuție ca posibile destinații pentru mijlocașul român, iar magnatul Gigi Becali a stabilit un preț clar pentru transferul său – 7 milioane de euro.

Darius Olaru a devenit căpitanul echipei FCSB încă din ianuarie 2020, iar în prezent, este cel mai bun marcator din SuperLiga română. Performanțele remarcabile l-au plasat pe lista de transferuri a unor cluburi din străinătate, iar mijlocașul își exprimă dorința de a face pasul spre o competiție de top, visând chiar la Premier League, deși recunoaște că este „foarte greu de ajuns acolo.”

”Mă văd câștigând campionatul în acest sezon și după vom vedea. Cât va fi nevoie de mine, voi da totul! Dacă voi ieși campion și-mi voi pune în cap să joc și la Euro, va fi un moment bun pentru mine.

Am auzit multe și din presă, dar și altele care nu s-au scris. Nu știu ce să spun. Aceste lucruri nu depind de mine și nu m-am gândit niciodată la o ofertă atunci când s-a scris.

Îmi place campionatul englez, dar știu că e foarte greu de ajuns acolo. Mi-ar plăcea și cele din Italia, Spania, orice”, a spus Darius Olaru, potrivit Iamsport.

Străinii au o părere bună despre Olaru

Belgienii de la Voetbalnieuws.be au analizat calitățile lui Olaru, subliniind tranziția sa de la mijlocaș ofensiv sau extremă la rolul de playmaker și mijlocaș box-to-box. Jurnaliștii au evidențiat volumul său enorm de joc, capacitatea de infiltrare și starea sa de neobosit. În acest sezon, Olaru a reușit să își adjudece titlul de golgheter al Superligii cu 10 goluri marcate, o performanță notabilă pentru un mijlocaș central.

FCSB speră să beneficieze financiar de interesul din ce în ce mai mare pentru Olaru. Gigi Becali, cunoscut pentru excentricitatea sa, a trecut de la refuzul categoric de a-l vinde pe Olaru chiar și la cluburi de talie mondială precum Barcelona sau Real Madrid, la fixarea unui preț de 7 milioane de euro pentru transferul său.

Drumul lui Darius Olaru către o nouă provocare în carieră ar putea să înceapă în curând. Acesta ar putea reprezenta nu doar o schimbare de mediu, ci și o oportunitate de afirmare la un nivel internațional pentru talentatul mijlocaș român.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri