Într-un meci tensionat din etapa cu numărul 28 a SuperLigii, Universitatea Craiova a reușit să se impună cu scorul de 3-2 împotriva Petrolului, consolidându-și poziția pe locul 4 în clasament și asigurându-și prezența în play-off cu un total de 45 de puncte.

Desfășurându-se pe terenul echipei Petrolul, meciul a fost marcat de momente dramatice și răsturnări de situație. Cu toate că Universitatea Craiova a condus cu 2-0, echilibrul s-a schimbat, iar victoria cu 3-2 a fost obținută cu greu. După finalul partidei, Alexandru Mitriță, unul dintre jucătorii de bază ai oltenilor în această întâlnire, a atras atenția asupra greșelilor echipei sale, subliniind nevoia de îmbunătățiri în strategie și concentrare.

Mitriță, în vârstă de 29 de ani, a fost protagonistul meciului și, cu toate că a fost un element cheie în victoria echipei sale, a subliniat că este important să se învețe din greșeli și să se evite repetarea lor în viitorul apropiat. Deși Universitatea Craiova ocupă locul 4 în SuperLiga și este sigură de prezența în play-off, Mitriță a declarat că echipa nu se gândește încă la titlu, ci se concentrează pe îmbunătățirea jocului său.

”Am făcut greșeli. Nu mai trebuie să le facem în viitor. Nu a fost relaxare. E important că am arătat ca o echipă. Am muncit pe un teren foarte greu. Creștem de la meci la meci, suntem foarte bine. Veneam după o perioadă foarte greu.

(n. red. E hazardat dacă vă gândiți la titlu?) O luăm meci cu meci. Vedem ce vom face. Fiecare jucător trece prin perioade mai puțin bune. Andrei Ivan știe că suntem alături de el.

Elvir Koljic? Nu știam. Vă dați seama că este o pierdere pentru noi”, a declarat Alexandru Mitriță.

Elvir Koljic pleacă de la Universitatea Craiova

În altă ordine de idei, Elvir Koljic, atacantul bosniac în vârstă de 28 de ani, este pe cale de a părăsi Universitatea Craiova, conform anunțului făcut de antrenorul Ivaylo Petev după meciul cu Petrolul. Petev a precizat că situația lui Koljic va fi clarificată în următoarele zile și că, din cauza unui lot numeros, plecarea atacantului este o evoluție normală, iar cine va lua locul său trebuie să se dedice echipei și să ofere totul pe teren.

Astfel, în ciuda victoriei importante, Universitatea Craiova se confruntă cu provocări interne, iar atenția este îndreptată atât spre îmbunătățirea performanțelor echipei, cât și spre ajustările necesare în componența lotului pentru a-și menține poziția solidă în SuperLigă.

”Un meci bun pentru suporteri, nu și pentru antrenor. Nu am făcut un meci rău, mai ales în prima parte, am avut ocazii.

Ne-am propus să nu mai repetăm greșelile pe care le făceam în startul reprizei a doua, dar le-am dat șansa să marcheze și au egalat. Nu e nimic nou pentru noi, dar, după asta, am continuat să luptăm pentru cele trei puncte și cred că am meritat să câștigăm.

Titlul? Nu. Obiectivul meu este să câștig următorul meci.

Nu e o întrebare pentru mine. Eu încerc să-l readuc pe Ivan într-o formă bună”, a spus Ivaylo Petev.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.