Joi seara, echipa FCSB a reușit să obțină o victorie crucială pe terenul celor de la FC Voluntari, într-un meci tensionat, cu scorul final de 2-1, în etapa cu numărul 28 din SuperLiga României.

Victoria nu a fost doar una obișnuită, ci și un omagiu adus colegului accidentat, Alexandru Pantea. Fundașul dreapta, care a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat al genunchiului și a fost supus unei intervenții chirurgicale într-o clinică din Roma, a primit o dedicație emoționantă din partea echipei.

La primul meci al FCSB-ului după operația lui Pantea, jucătorii au intrat pe teren purtând un tricou special și au marcat golurile în numele colegului lor accidentat. Gestul a arătat unitatea și solidaritatea din vestiarul echipei, subliniind importanța simbolurilor și a sprijinului în lumea fotbalului.

Mihai Stoica, directorul sportiv al echipei, nu a uitat să aducă un omagiu lui Pantea și a scris pe Facebook: „Buzilă, trei puncte și pentru tine„. Mesajul său a subliniat dorința echipei de a aduce bucurie și succes colegului lor accidentat în această perioadă dificilă.

Elias Charalambous, mulțumit de cum joacă FCSB

Cu această victorie, FCSB și-a consolidat poziția de lider detașat în clasamentul SuperLigii României, acumulând 61 de puncte și situându-se la zece lungimi în fața următoarei echipe, Rapidul.

Reacția antrenorului Elias Charalambous, la finalul partidei, a evidențiat importanța unei abordări agresive a echipei în teren. După ce au fost conduși cu 0-1 la pauză, jucătorii au răspuns solicitării antrenorului și au reușit să revină în forță, cu Andrei Dumiter deschizând scorul și Florinel Coman asigurând „dubla” care a adus cele trei puncte acasă.

”V-am spus că va fi un meci dificil. Nu am început bine, am primit gol. Am vorbit cu ei la pauză să schimbăm ceva. Am devenit mult mai agresivi, iar atitudinea s-a schimbat. Azi a fost vorba despre atitudine. Lipsa de agresivitate a fost cea mai mare problemă în prima repriză.

Am schimbat câteva lucruri. Avem nevoie de jucători care fac diferența. Trebuie să ne recuperăm, urmează un meci greu. Toate schimbările au fost bune. Mulți dintre jucătorii care intră de pe bancă schimbă jocul.

Nu știu ce s-a întâmplat între Pintilii și arbitru. ”Pinti” este o legendă în România, a cerut să fie respectat.

Vrem să împărțim această victorie cu Pantea. Va fi foarte dificil cu Petrolul Ploiești. Am spus că va fi dificil. Mulți au ridicat din sprânceană, dar așa a fost”, a declarat Elias Charalambous.

Mihai Pintilii a fost eliminat de arbitrul Sebastian Colțescu și nu va sta pe bancă în ultimele două meciuri din sezonul regulat.

FCSB continuă astfel să domine SuperLiga României, iar dedicația pentru Pantea și abordarea agresivă evidențiate în acest meci demonstrează că echipa este determinată să marcheze nu doar pe terenul de joc, ci și în inimile fanilor și ale colegilor lor.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.