Universitatea Craiova, pregătită intens pentru derby-ul cu Rapid, a găsit un mod inedit de a-și încărca bateriile înaintea confruntării de foc. Oltenii, conduși de antrenorul Ivaylo Petev, și-au luat o scurtă pauză în natură, îmbinând utilul cu plăcutul într-o acțiune de protejare a mediului înconjurător.

După o serie impresionantă de opt meciuri fără înfrângere, Universitatea Craiova a ales să-și relaxeze jucătorii printr-o activitate în aer liber, într-o localitate din Dolj. Acolo, membrii echipei au luat parte la o acțiune de împădurire, contribuind la protejarea și îmbogățirea mediului înconjurător prin plantarea copacilor.

Participarea la această acțiune civică a fost nu doar o modalitate de a se implica în comunitate, ci și un prilej de a-și uni forțele în afara terenului de fotbal, consolidând spiritul de echipă și angajamentul față de cauzele sociale și de mediu.

Cu toate că atmosfera relaxată și camaraderia au fost la ordinea zilei în timpul acestei activități, jucătorii Universității Craiova sunt conștienți că urmează un test de foc pe terenul de joc. Meciul cu Rapid, programat să se desfășoare sâmbătă, de la ora 21:00, este văzut ca o confruntare crucială pentru ambițiile echipei în clasamentul Ligii 1.

Universitatea Craiova, pregătită pentru meciul cu Rapid

Alexandru Cîmpanu, unul dintre jucătorii de bază ai Universității Craiova, a subliniat importanța susținerii din partea suporterilor: „Este un meci capital pentru noi, să rămânem acolo sus. Așteptăm suporterii lângă noi în număr cât mai mare, să umplem Vulcanul”, potrivit digisport.ro. De asemenea, Marian Danciu a adăugat: „Un meci crucial, un meci pe care trebuie să-l câștigăm pentru că fanii asta așteaptă de la noi.”

Pe de altă parte, adversarii lor, cei de la Rapid, au avut parte de o serie de rezultate mai puțin favorabile în ultima perioadă, ceea ce ar putea să le afecteze moralul înaintea acestui derby de tradiție din fotbalul românesc.

În ciuda tensiunilor și presiunii asociate unui astfel de meci, jucătorii Universității Craiova par să fie într-o formă excelentă, beneficiind de încrederea dobândită din partidele anterioare și de sprijinul suporterilor. Întâlnirea cu Rapid se anunță a fi una plină de intensitate și determinare, iar oltenii sunt hotărâți să iasă învingători, consolidându-și poziția în fruntea clasamentului Ligii 1 și demonstrându-și valoarea în fața unei adversități redutabile.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.