Familia lui Culiță Sterp este una foarte unită și apreciată de publicul larg. Mama Geta a știut să își țină cei patru copii aproape și le-a insuflat respect și iubire pentru cei din jur și pentru ei. Cu toate acestea, copiii au un mare necaz și anume faptul că tatăl lor nu a vrut să audă de ei și de mama lor, deși au încercat să reia legătura.

Sora cea mare a lui Culiță Sterp, Ileana, a mărturisit într-o postare pe o rețea de socializare cum este relația cu tatăl ei și de ce nu apare în nicio poză.

Primesc des întrebarea: ‘Unde este tatăl vostru?’ sau ‘Tatăl vostru de ce nu apare în nico poză, în niciun vlog?’ Ei bine, el nu locuiește cu noi. A plecat… acum mulți ani. A plecat pur și simplu, nu știu dacă a avut un motiv bine întemeiat sau nu, a fost alegerea lui. Noi am încercat să-l mai aducem acasă, dar n-am reușit. Din păcate nu-și dorește să păstrăm legătură, deci nu avem o relație apropiată.

Aseară am ieșit la plimbare cu Carla. Când am trecut pe lângă cimitir, soțul mi-a spus: ‘Mi-e dor de tata’. În următoarea secundă priveam cerul în aceeași direcție și am văzut o stea căzătoare. Ne-am uitat mirați și emoționați unul la celălalt. Ochii ni s-au umplut de lacrimi și n-am mai zis nimic, a explicat Ileana Sterp, într-o postare pe Instagram.

daniela iliescu 1920x1080 1024x576 1

Culiță Sterp, fericit cu copilul

Culiță Sterp trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții lui, după ce soția i-a născut un băiețel. Cei doi părinți sunt foarte fericiți și încântați de noua postură.

Daniela Iliescu a născut pe 17 iunie un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 la naștere. Iubita artistului a născut într-o clinică de stat din Cluj.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare secundă pentru că am reușit să cunosc acest sentiment. 17.06.2021 a fost cea mai fericită zi din viața mea, pentru că am reușit să aduc pe lume o minune și pentru că am pus zâmbetul ăsta larg pe fața iubitului meu,  a postat Daniela Iliescu pe Instagram.

Cum se numește copilul lui Culiță Sterp?

Faimosul nu a vrut să facă public numele copilului pană acum, însă mama Geta l-a dat de gol și a mărturisit că este un nume biblic.

Mie mi-ar fi plăcut David. David Sterp sună foarte bine. Dar nu cred că va fi ăsta, fiindcă mama şi tatăl său au vrut un altul. Nu-l pot spune, fiindcă aşa mi-a cerut Culiţă şi am să-i respect rugămintea. Pot însă spune că e un nume biblic, din Vechiul Testament. E un nume foarte rar, unii spun că nu l-au mai avut. Numele începe cu „M’ și se termina cu „N”, a spus mama Geta pentru impact.ro.

”Știți cum îl cheamă?! Sterp Milan! Înseamnă cel iubit de popor, cel care are milă”, a dezvăluit Culiță pe YouTube.

Sezonul trei Survivor România

Culiță Sterp a anunțat, în cadrul emisiunii „Ștafeta mixtă”, că sora lui Geta ar putea fi unul dintre concurenții sezonului trei de la Survivor România și va reuși să câștige trofeul, dacă el și fratele lor, Iancu, nu au reușit.

Noi suntem o familie care ne iubim mult dintotdeauna și sunt sigur că lucrul acesta nu se va schimba niciodată.

Probabil că Geta se va duce și ea la Survivor, i-am propus așa ceva. A zis ca e interesată…

(…) Geta…să nu rămână gravidă (n.r. râde)… ca să trebuiască să vină acasă cu trofeul. Cum eu nu am putut să stau până la sfârșit, poate a treia oară e cu noroc pentru familia noastră! Vom vedea! Doamne ajută! Să fim sănătoși, a declarat Culiță Sterp, potrivit wowbiz.ro.

Cel mai probabil, sezonul trei de la Survivor România va începe la începutul anului viitor, însă având în vedere că publicul este nerăbdător ar putea începe și mai devreme.

Foto: Fanatik.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.