Zanni versus Iancu Sterp. În timp ce publicul așteaptă cu sufletul la gură finala Survivor All Stars pe 30 mai, detaliile din culisele emisiunii alimentează speculațiile și controversele. Imaginile difuzate de producători și articolele despre concurenți par să influențeze decisiv telespectatorii, iar focusul se concentrează acum pe doi dintre cei mai discutați concurenți: Iancu Sterp și Zanni.

În ultima perioadă, Iancu Sterp a fost intens promovat de către cei de la PRO TV, care l-au prezentat mereu ca un element pozitiv în mijlocul unei familii unite și frumoase. Pe de altă parte, informațiile despre Zanni și viața sa tumultoasă din copilărie lipsesc, iar în schimb, unele articole par să aducă critici la adresa sa, venite din partea altor concurenți.

Însă, ceea ce a stârnit cel mai mult controverse sunt dezvăluirile despre posibila manipulare a competiției. Se pare că Iancu Sterp ar fi fost favorizat de producători, iar parcursul său lin în competiție ar putea fi rezultatul unor intervenții din culise. Aceste acuzații nu sunt străine pentru PRO TV, care în trecut a fost criticat pentru practici similare.

Mai mult, există informații despre faptul că Iancu Sterp ar fi avut un vlog în care acuza producătorii că decid câștigătorii și că el nu ar mai participa niciodată la un astfel de reality show. Cu toate acestea, aceste înregistrări au fost șterse ulterior.

Zanni a încălcat regulamentul Pro TV

În contrast, Zanni se confruntă acum cu o posibilă descalificare din finală, după ce a încălcat contractul de confidențialitate semnat cu PRO TV. Participarea sa la o discuție pe un grup de Facebook al fanilor săi ar putea fi interpretată ca o recunoaștere a calificării sale în finală, ceea ce ar putea duce la consecințe grave pentru el.

„Hellau lumeee! Urmează o săptămână nouăă. Vizionare plăcută!
Să vă zic 1 secundă despre mine? Bineee
Sunt acasă, vă citesc și vă privesc vouă lupta. Apreciez implicarea și abordarea voastră! Apreciez că îi recunosc pe mulți de acum 3 ani! Apreciez membrii noi care apar. Vă mulțumesc din suflet!
Sunt pregătit de ce urmează! V-aș da informații, dar n-am voie. Doar vă zic să urmăriți finala de pe 30 mai. Pe 28 avem avion, pe 1 cred că ne întoarcem. Sper să vă găsesc în aeroport să ne luăm toți în brațe!
Pot doar să vă zic să vă sunați toți prietenii! toate neamurileee! Pregătiți carteleleee! Războiul e război până la final!
V-am adus la ȘTAFETĂ!!! Voi veți trasa ultimul punct!!!!!
Hahahaha
LOVEEE”, este mesajul lui ZANNI.

Cu toate acestea, finalul competiției rămâne incert, iar votul telespectatorilor va fi decisiv în stabilirea câștigătorului. Între timp, pe rețelele de socializare, Zanni pare să aibă mai mulți susținători, în timp ce Iancu beneficiază de sprijinul mamei sale, care promite recompense pentru cei care îl votează pe fiul ei.

Astfel, controversele și speculațiile din culisele Survivor All Stars continuă să alimenteze discuțiile și să atragă atenția asupra modului în care realitatea este prezentată și manipulată în lumea reality show-urilor.

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.