Dinamo București se pregătește intens pentru debutul noului sezon competițional, cu antrenorul Zeljko Kopic la cârmă. Echipa va începe antrenamentele pe 10 iunie, iar Kopic a oferit detalii importante într-o conferință de presă recentă.

Colaborare strânsă a lui Zeljko Kopic cu președintele clubului

Zeljko Kopic a subliniat calitatea comunicării sale cu președintele clubului, Andrei Nicolescu. Antrenorul a evidențiat colaborarea excelentă și înțelegerea reciprocă care au facilitat o serie de decizii importante pentru viitorul echipei.

”Din decembrie, de când am venit şi voi jurnaliştii aţi spus că m-a găsit pe Google, am avut o comunicare bună cu Andrei Niculescu. A trebuie să ia decizii grele, a fost dificil pentru oricine din acest club. El ne susţine pe mine şi pe echipa mea. Este datoria mea să analizez echipa, jucătorii şi ce poziţii trebuie îmbunătățite. Domnul Niculescu urmează să vadă dacă este de acord sau nu cu mine”, a spus Zeljko Kopic.

Noutăți în lotul de jucători

Kopic a dezvăluit că mai mulți jucători au fost aduși la Dinamo la recomandarea sa, deși nu a oferit nume specifice în această conferință. Antrenorul croat a subliniat importanța acestor noi achiziții în consolidarea echipei și a menționat că fiecare dintre acești jucători a fost selectat pe baza unui criteriu strict de performanță și adaptabilitate la stilul de joc al echipei.

„Vom decide ce jucători vor pleca, cine va rămâne. Facem tot ce putem pentru a pregăti sezonul şi a aduce jucători care pot contribui ca Dinamo să aibă un alt stil.

Velkovski, Palici, Milanov, Edy Gnahore…îi cunosc, au venit şi la recomandarea mea. Facem analize, vom vedea cine pleacă şi cine rămâne. Nu avem director sportiv, nu am spus că vreau să fie unul din Croaţia. Nu am discutat cu Denis Politic, este un jucător sub contract, are potenţial, este un jucător fantastic şi este sub contract cu noi”, a adăugat antrenorul lui Dinamo.

Pregătirea pentru sezonul nou

Cu antrenamentele programate să înceapă pe 10 iunie, Dinamo se pregătește să abordeze noul sezon cu încredere și ambiție. Kopic și staff-ul său tehnic sunt concentrați pe crearea unui plan de antrenament eficient care să pună accent pe pregătirea fizică, tactică și coeziunea echipei.

„Puţină lume a crezut când am venit că putem rămâne în Superliga. Dar eu am crezut şi am muncit pentru asta, am dat totul să ating acest scop. Pe viitor, important este să dăm totul ca Dinamo să devină mai bună. Suporterii s-au săturat de situaţia din ultimele sezoane. Respect România, respect Dinamo.

Ştiu că parte din ADN-ul Dinamo trebuie să fie jucători români, dar în final contează calitatea. Dacă vom găsim jucători români cu acest ADN, va fi foarte bine. Ştiu că ţinta noastră este să luptăm pentru primele 6 locuri, dar mai mult oamenii trebuie să simtă că Dinamo devine mai bună, că este pe drumul cel bun”, a adăugat tehnicianul dinamovist.

Obiective și așteptări

Dinamo are așteptări mari pentru sezonul care urmează, cu obiectivul de a urca cât mai sus în clasament și de a avea un parcurs notabil în competițiile interne. Antrenorul Kopic este optimist în privința șanselor echipei, bazându-se pe noile achiziții și pe un plan de pregătire bine structurat pentru a atinge aceste obiective.

În concluzie, Dinamo București se află într-o fază de pregătire intensivă pentru noul sezon, sub conducerea atentă a lui Zeljko Kopic. Cu o strategie clară și o echipă întărită, Dinamo este gata să facă față provocărilor care îi așteaptă.

Foto: sport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.