Gigi Becali, patronul echipei FCSB, continuă să facă pași importanți pentru a întări echipa în vederea participării în grupele UEFA Champions League. După ce a reușit să aducă jucători precum Kiki și Daniel Popa, Becali este pregătit să facă o nouă mutare strategică pe piața transferurilor.

Becali și-a îndreptat atenția către Juri Cisotti, un jucător esențial din echipa Oțelul Galați, antrenată de Dorinel Munteanu. Cisotti, căpitanul Oțelului, a impresionat prin performanțele sale și a devenit o țintă atractivă pentru FCSB. În vârstă de 31 de ani, italianul ar putea aduce un plus de experiență și creativitate în mijlocul terenului, fiind considerat creierul tactic al echipei gălățene.

Gigi Becali negociază un preț mai mic

Sursele digilive.ro indică faptul că suma vehiculată inițial pentru transferul lui Cisotti a fost de 2.000.000 de euro, însă o variantă mai realistă ar fi în jurul a 1.000.000 de euro. Cu toate acestea, valoarea de piață a jucătorului, conform site-ului Transfermarkt, este de 550.000 de euro, ceea ce face ca transferul să fie și mai tentant pentru FCSB.

În sezonul trecut, Juri Cisotti a avut un impact semnificativ asupra echipei sale, jucând 44 de meciuri în care a reușit să marcheze 10 goluri și să ofere 3 pase decisive. Aceste realizări l-au adus în atenția multor cluburi din Superliga, însă FCSB pare să fie favorită în cursa pentru semnătura sa.

Aprecierea lui Meme Stoica

Meme Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, a avut numai cuvinte de laudă pentru Cisotti. Stoica a subliniat că, deși fizicul italianului nu este impresionant, capacitatea sa de a se poziționa strategic pe teren și de a influența jocul îl fac un jucător deosebit.

„(n.r. despre Cisotti şi Maciel) Sunt jucători de 30 de ani care nu au jucat nicăieri. În primul rând că ei sunt nişte jucători deosebiţi, Cisotti este un jucător pe care fizicul pare că nu-l ajută, dar el este peste tot. Maciel este unul dintre puţinii atacanţi laterali care joacă pe picior, el e dreptaci şi joacă în dreapta.

Este un mare mister, dar sunt doi jucători care demonstrează că poţi fii nimeni până la 30 de ani, dar dacă dai de un mediu propice poţi deveni cineva”, spunea Mihai Stoica, la Orange Sport.

Gigi Becali nu se oprește aici. Campania de transferuri pentru această vară este în plină desfășurare, iar patronul FCSB este determinat să construiască o echipă competitivă care să poată face față provocărilor din UEFA Champions League. Strategia de a aduce jucători talentați din Superliga României continuă, iar Juri Cisotti ar putea fi următorul pas important în acest proces.

Cu o echipă întărită și determinată, FCSB speră să aibă un parcurs european de succes și să revină în elita fotbalului continental. Ambițiile lui Gigi Becali sunt clare, iar următoarele săptămâni vor fi cruciale pentru a vedea dacă planurile sale de transferuri vor da roade.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.