Adrian Șut, în vârstă de 24 de ani, se află într-o poziție privilegiată pentru a câștiga titlul de campion alături de echipa FCSB. Cu toate acestea, povestea sa în fotbalul românesc are rădăcini adânci și fascinante, dezvăluind o legătură emoționantă cu o altă echipă în timpul copilăriei sale.

Mijlocașul roș-albaștrilor a mărturisit că, în timp ce acum este un element cheie în căutarea titlului cu FCSB, în copilărie a avut o altă afiliere. Originar din Bihor, Adrian a dezvăluit că în timpul câștigării precedentului titlu de către FCSB în vara anului 2015, el era copil de mingi la ASA Târgu Mureș. Aceasta a fost o perioadă plină de emoții și amintiri, în care competiția în fotbalul românesc era la cote înalte, iar tânărul Adrian trăia pasiunea pentru sport alături de echipa sa de suflet, ASA Târgu Mureș.

”Ne simțim mândri de ceea ce am realizat în acest sezon, dar mai avem puțin de jucat, trebuie să câștigăm și meciul următor ca să fim cu adevărat campioni.

În 2015, când s-a luat ultimul titlu, eram copil de mingi la ASA Tg. Mureș, echipa rivală a FCSB. Eram stelist de mic, dar atunci eram acolo, eram lângă jucătorii de la ASA, care avea o echipă bună, și recunosc că țineam cu ei în lupta pentru trofeu”, a spus Șut, potrivit digisport.ro.

Adrian Șut vrea să sărbătorească alături de fani

În acel an, lupta pentru titlul de campioană s-a dovedit a fi una palpitantă și tensionată, cu o bătălie strânsă până în ultimul moment între FCSB și ASA Târgu Mureș. În cele din urmă, titlul a fost câștigat de bucureșteni în ultima etapă a campionatului, iar tânărul Șut, în ciuda legăturii sale anterioare cu echipa din Târgu Mureș, a fost martor la victoria echipei sale de atunci.

Întrebat despre șansa actuală a FCSB-ului de a reedita performanța de acum nouă ani și de a cuceri din nou titlul de campioană a României, Adrian a răspuns cu înțelepciune și încredere.

”Vrem să sărbătorim alături de fanii noștri, cred că va fi o bucurie foarte mare și o atmosferă foarte frumoasă. Noi suntem atenți pentru meciul cu Rapid, pentru că într-un derby nu mai contează nimic.

Forțele se egalizează și nu contează doar forma sau rezultatele pe care le ai înainte de acel meci.

Cred că o să fie o partidă dificilă, contra unui adversar bun, și noi trebuie să câștigăm.

Nu avem nicio revanșă de luat, suntem pe primul loc și asta este cel mai important, nu contează altceva”, a mai spus Șut.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.