Vești proaste au lovit echipa FCSB înaintea unui moment crucial în actualul sezon, după ce fundașul Alexandru Pantea a suferit o accidentare serioasă la genunchi. Aflat în postura de titular constant, jucătorul care îndeplinea criteriul U-21 a lipsit doar în 5 runde din cele 20 de etape disputate în stagiunea curentă.

Accidentarea lui Pantea a fost dezvăluită de FANATIK, care a informat că fotbalistul a suferit o lovitură puternică la genunchi în timpul antrenamentului. În ciuda eforturilor staff-ului medical, există temeri că ar putea fi vorba de o ruptură a ligamentelor încrucișate, ceea ce ar putea însemna finalul sezonului pentru Pantea și o lovitură dificilă pentru antrenorul Elias Charalambous.

FCSB trebuie să se lipsească de Pantea

Pentru a evalua gravitatea accidentării, Pantea va efectua un RMN în cursul zilei de luni, iar verdictul medical ar putea avea consecințe majore pentru echipa FCSB. Cu acest fundaș titular pe margine, echipa se găsește acum într-o situație delicată în ceea ce privește respectarea regulii U-21.

FCSB are acum doar două opțiuni pentru a acoperi golul lăsat de Pantea: Octavian Popescu și Eduard Rădăslăvescu. Cu toate acestea, se pare că antrenorul Elias Charalambous ar fi aproape sigur să îl titularizeze pe Tavi Popescu în următoarea confruntare cu U Cluj. Cu toate că acesta nu este la 100% din capacitate din cauza unor probleme anterioare, Popescu este văzut ca un candidat viabil pentru a umple spațiul lăsat vacant de accidentarea lui Pantea.

De asemenea, FCSB se confruntă cu o bancă subțire, având în vedere problemele de accidentare ale altor jucători, precum Tavi Popescu. Cu toate acestea, echipa se pregătește să facă față provocărilor viitoare, încercând să mențină performanțele solide în ciuda pierderii unui jucător cheie. Rămâne de văzut cum va gestiona FCSB situația și cum se va descurca în absența lui Alexandru Pantea în meciurile cruciale care se anunță în viitorul apropiat.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.