Mihai Stoica, președintele Consiliului Administrativ al FCSB, a clarificat recent speculațiile legate de posibilul interes al clubului pentru jucătorii Jalen Blesa și Rareș Pop, contrazicând zvonurile care circulau în ultimele zile ale perioadei de transferuri din această iarnă.

În perioada recent încheiată de transferuri, mijlocașul dreapta Rareș Pop a fost transferat la Rapid de la UTA, în timp ce atacantul Jalen Blesa și-a găsit drumul către Universitatea Craiova. Sursele neoficiale indicau că cei doi jucători ar fi fost doriți de Gigi Becali la FCSB.

Cu toate acestea, Mihai Stoica a intervenit pentru a clarifica situația printr-o postare pe pagina oficială de Facebook a clubului. Acesta a subliniat că zvonurile privind interesul pentru Rareș Pop și Jalen Blesa sunt inexacte și că, în realitate, FCSB și-a îndreptat atenția către Baba Alhassan și Luis Phelipe. Transferurile celor doi jucători au fost deja finalizate cu succes.

FCSB nu l-a vrut pe Rareș Pop

„Știrea e parțial adevărată”, a menționat Mihai Stoica în postarea sa, respingând astfel speculațiile și insistând asupra faptului că Rareș Pop și Jalen Blesa nu au fost pe lista de transferuri a FCSB.

Această intervenție clarificatoare a președintelui Consiliului Administrativ al clubului FCSB pune capăt zvonurilor și aduce lumină asupra direcției pe care echipa a luat-o în perioada de transferuri, subliniind faptul că clubul și-a asigurat serviciile lui Baba Alhassan și Luis Phelipe, și nu pe cei menționați anterior.

Baba «Lahassan» e extraordinar. Într-un fel a fost mai bine că Olaru a fost suspendat, ca să-l văd eu pe Baba Alhassan. E fotbalist de mare clasă. O să fie război între Baba și Lixandru. O să fie război nuclear, mondial, a afirmat Gigi Becali.

Gigi Becali, în vârstă de 65 de ani, alimentează vise mari pentru echipa sa, FCSB, exprimându-și dorința de a ajunge în Liga Campionilor și de a beneficia de sume semnificative din rezultatele obținute în prestigioasa competiție. Cu toate acestea, drumul către aceste obiective începe cu câștigarea titlului de campioană în România pentru FCSB, o performanță pe care clubul nu a reușit să o realizeze din 2015 încoace.

Pentru a-și consolida echipa și a se ridica la înălțimea așteptărilor, Gigi Becali a anunțat că intenționează să facă unele transferuri semnificative. Un nume aflat pe lista de transferuri a patronului FCSB-ului este Denis Drăguș, talentatul atacant al echipei Gaziantep.

Foto: as.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.