Alex Delea, concurentul care a început modest în competiția Survivor All Stars, a reușit să își recupereze treptat forma și să câștige punct după punct în ultimele săptămâni. Cu toate că a pornit la drum cu modestie, după nouă săptămâni de concurs, a reușit să se claseze pe locul 2 în clasament, fiind devansat doar de Ștefania Ștefan, care s-a remarcat prin 35 de victorii și doar 5 înfrângeri.

În ciuda evoluției sale remarcabile, soarta lui Alex Delea ia o întorsătură neașteptată în urma unei accidentări grave la genunchi. Producătorii PRO TV, care au filmat în avans episoadele difuzate acum pe Voyo și la televizor, au dezvăluit că acesta va fi nevoit să treacă printr-o intervenție chirurgicală și să ia o pauză forțată din competiție.

Cu toate acestea, într-o mișcare surprinzătoare, Alex Delea nu va fi eliminat din concurs. Echipa de producție și colegii săi au decis să îi ofere timp să se recupereze, astfel că fostul câștigător al Survivor România va continua competiția. Detalii despre evoluția sa au fost oferite de Viperele Vesele printr-o postare pe Instagram.com.

„Mentionăm că Delea, de câteva săptămâni bune, grav accidentat la nivelul genunchiului (o tăietură care a necesitat o intervenție chirurgicală), rămâne totuși în competiție, pentru a menține diferența numerică între Faimoși și Războinici.”, se anunță pe cont.

Alex Delea, mai aproape de casă decât de marea finală

Traseul care a stârnit controversele în competiție pare să îi fi oferit o oportunitate lui Delea să își demonstreze încă o dată determinarea și puterea de a lupta. Este posibil ca acesta să fi evitat traseul care a dus la eliminarea Anei Pal din competiție sau să fi fost scutit de participare în urma accidentării sale.

În ciuda provocărilor, numărul concurenților în competiție se micșorează treptat. La momentul actual, în competiție mai sunt patru Faimoși și șapte Războinici. O surpriză majoră a constituit eliminarea Mariei Chițu, care a fost învinsă la duel de colega sa, Alexandra Duli, cu un procentaj mai slab la jocuri.

Pe măsură ce competiția continuă, fiecare moment aduce noi provocări și surprize pentru cei rămași în cursa pentru titlul de Supraviețuitor All Stars.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.