Alexandra Ciomag a dezvăluit când are loc finala Survivor

0

După ce a trăit aventura tumultoasă din Republica Dominicană în cadrul show-ului Survivor All Stars, Alexandra Ciomag a părăsit insula și a revenit pe meleagurile românești, unde a fost primită cu brațele deschise de către gazda emisiunii Cătălin Măruță.

Însă, întoarcerea ei în lumina reflectoarelor a fost umbrită de declarațiile controversate ale lui Andrei Ciobanu, care a criticat deschis modul în care Alexandra a jucat în competiție, sugerând că aceasta ar fi adoptat o atitudine nedemnă de un adevărat concurent. „Nu trebuie să jucăm ca o cizmă”, a declarat Ciobanu, arătându-și nemulțumirea față de strategia adoptată de Ciomag.

În replică, Ciomag a împărtășit propria sa perspectivă asupra conflictului apărut în cadrul competiției. „Eu cu el nu am avut absolut nimic de împărțit, dar nu îmi plăcea parșivitatea lui. Juca la două capete. Era și cu Războinicii, și cu Faimoșii”, a dezvăluit tânăra, subliniind complexitatea relațiilor din cadrul show-ului și dificultățile întâmpinate în gestionarea alianțelor și rivalităților.

În ediția difuzată pe 28 martie, Alexandra a părăsit competiția după un duel tensionat cu Ana Porgras, o campioană în toată regula. Cu toate acestea, Ciomag a demonstrat fair-play și maturitate, exprimându-și bucuria că a fost învinsă de o sportivă de talia Anei, recunoscând valoarea adversarului său.

„Fix așa trebuia să se întâmple! (…) Cred că de când eram la prima nominalizare îmi doream să plec, după m-a încurajat domnul Dan și m-a făcut să îmi aduc aminte ce am făcut în sezonul meu. Am plecat cu sufletul împăcat”, a mărturisit Ciomag în fața lui Cătălin Măruță, la Pro TV.

În ciuda eliminării sale din Survivor All Stars, Alexandra Ciomag a reușit să atragă atenția publicului prin determinarea și curajul său în fața provocărilor extreme, iar sprijinul oferit de emisiunea „La Măruță” demonstrează că este deja o figură apreciată în peisajul media românesc.

Alexandra Ciomag a dezvăluit când are loc finala Survivor

Alexandra Ciomag a spus din greșeală când are loc marea finală Survivor All Stars

În momentul când și-a luat la revedere de la colegele sale Ana Porgras și Ștefania Stănilă, Alexandra Ciomag le-a transmis că se vor vedea pe 1 mai, semn că atunci va avea loc marea finală Survivor All Stars.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri