Echilibrul fragil din echipa Faimoșilor de la Survivor All Stars pare să fie pus la încercare din nou, conform unor informații apărute recent. Două nume sonore sunt în pericol să fie eliminate simultan din competiție, aducând o nouă dinamică tensionată în cadrul show-ului de supraviețuire difuzat de Pro TV.

Miercuri, 27 martie, telespectatorii au fost martorii unei surprize neplăcute pentru echipa roșie. Faimoșii au pierdut jocul de imunitate, iar consecințele ar putea fi devastatoare, cu posibilitatea de a pierde nu unul, ci doi dintre membrii echipei. Printre aceștia se numără și Zanni, unul dintre concurenții care și-a lăsat amprenta în competiție.

Însă, nefericirea pare să nu se oprească aici pentru echipa roșie. În plus față de cel care va fi eliminat în mod sigur în urma consiliului tribal, există riscul ca Ana Porgras să fie și ea pusă pe picior de plecare din cauza problemelor grave de sănătate. Neacordându-i-se acordul medical pentru a participa la probele ulterioare, există posibilitatea ca Ana să fie descalificată și trimisă acasă, fapt ce ar putea adânci și mai mult criza din cadrul echipei.

„Nu mă simt bine. Psihic, sunt la fel de rău. Totul din cauza genunchiului”, a spus Ana Porgras.

Din fericire, aceasta a putut să joace la duelul cu Alexandra Ciomag și a rămas în concurs. Alexandra a fost eliminată și a plecat în lacrimi, însă mai bogată cu 20.000 de euro. Era greu de crezut că Ana Porgras ar putea părăsi competiția în condițiile în care este feblețea lui Zanni.

”Sunt fericită că am pierdut alături de o campioană, Ana. Și sunt convinsă că merită să fie în competiția asta și în echipă, să aducă toteme și puncte. Vreau să câștigați toate Imunitățile și să rămâneți cea mai tare echipă. Drumul meu în viață abia acum a început”, a declarat aceasta înainte ca flacăra să-i fie stinsă.

Zanni îi cere permisiunea Anei Porgras să se pupe cu Alexandra Duli

În timp ce tensiunea din competiție crește, o scenă tandră între Alexandra Duli și Zanni, petrecută într-o ediție anterioară, continuă să facă valuri în tabăra Faimoșilor. Momentul în care Zanni și-a exprimat dorința de a o săruta din nou pe Războinică a stârnit discuții și reacții în cadrul echipei, inclusiv reacții neașteptate din partea Anei Porgras.

Cu toate acestea, gestul lui Zanni de a cere permisiunea colegei sale pentru a o săruta din nou a demonstrat că în ciuda competiției intense, respectul și delicvența nu sunt niciodată uitate în tabăra Faimoșilor.

Zanni: „Vreau să o pup pe Duli pe obraz. Ana, pot să o pup pe Duli pe obraz, dacă vine?”

Ana: „Dar de ce mă întrebi pe mine, că nu înțeleg?”

Zanni: „Zi! Pot?”, a fost schimbul de replici dintre cei doi.

„Nu știu de ce a simțit nevoia să întrebe, dacă poate să îi întoarcă ventuza lui Duli. N-am înțeles. Oricum, el poate să facă oricând ce vrea el.”, a spus Ana Porgras.

„Cred că a fost umilitor pentru Ana să mă pupe Duli, pentru că, și pentru mine, ar fi fost nașpa să vină unul, să o pupe pe Ana. Dacă s-ar fi întâmplat asta, i-aș fi zis direct: «Ce faci, cumetre?». Nu îl lăsam să își facă provocarea. «Pleacă, cumetre, de aici!?»”, a spus Zanni.

Astfel, cu un viitor incert pentru mai mulți membri ai echipei și cu tensiunea crescând pe măsură ce competiția avansează, următoarele episoade ale Survivor All Stars promit să fie pline de surprize și momente de neuitat pentru telespectatori.

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

  1. Ana porgras campioana noastră mondială îmi pare așa de rău că este descalificată din competiție de la survivor Romania All stars din motive medicale! Doar că ăsta este cel mai important lucru din viața noastră de zii cu zi sănătatea! Fii sănătoasă puternică și fericită și capul sus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.