Alexandru Băluță a fost șantajat de fosta amantă

0

Alexandru Băluță, un nume cunoscut în lumea fotbalului românesc ca atacant al echipei lui Gigi Becali, s-a aflat în centrul unei situații juridice și personale complexe ce a implicat amenințări și șantaj.

În cursul anului 2022, Băluță a fost implicat într-o relație extraconjugală cu Cristina, o femeie al cărei nume a fost adus în lumină publică. Această poveste de dragoste s-a desfășurat pe parcursul câtorva luni, având ca punct de întâlnire rețeaua de socializare Instagram. Însă, ce părea a fi o legătură discretă s-a transformat rapid într-o afacere periculoasă pentru Băluță.

În octombrie al aceluiași an, Băluță a fost amenințat de către Cristina cu expunerea conversațiilor lor private. Femeia a susținut că aceste conversații ar putea fi făcute publice dacă Băluță nu plătea suma considerabilă de 3.000 de euro. Într-o mișcare ingenioasă, Cristina a pretins că este victimă a unui hacker, cerând bani pentru a preveni divulgarea informațiilor.

Pușcărie pentru șantaj

Sub presiunea amenințărilor și dorinței de a păstra secretele relației sale, Băluță a fost de acord să plătească. A efectuat transferuri financiare, însă nu fără dificultăți, întâmpinând erori în procesul de plată. Astfel, s-a ajuns la concluzia că în spatele acestor amenințări stătea chiar Cristina, cu scopul de a obține bani.

Într-un final, situația a escaladat în instanță, iar Cristina a fost găsită vinovată de șantaj. Pe 4 ianuarie 2023, după o percheziție la domiciliul femeii, autoritățile au găsit dovezi clare care implicau fosta amantă în acest scandal. La audieri, Cristina și-a recunoscut faptele, explicând că a recurs la acest comportament datorită problemelor financiare cu care se confrunta.

În cele din urmă, justiția i-a acordat dreptate lui Alexandru Băluță și a condamnat-o pe amanta sa la 1 an și 4 luni de închisoare, la care se adaugă și obligativitatea de plată a 2.000 de euro pentru daune materiale și 7.500 de euro pentru daune morale. Nemulțumită de hotărâre, Cristina, fosta amantă a fotbalistului, a atacat decizia la Curtea de Apel din Craiova. Însă a reușit să obțină numai reducerea daunelor morale, de la 7.500 de euro la 4.000 de euro, după cum informează CANCAN.

În ciuda eforturilor sale de a menține discreția și de a evita expunerea publică, Băluță a avut parte de o experiență neplăcută și costisitoare, însă justiția a decis în favoarea sa, sancționând comportamentul inadecvat al fostei sale amante.

Foto: as.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri