Decizie de ultim moment în cazul lui Darius Olaru la FCSB

0

Talentatul mijlocaș Darius Olaru, căpitanul echipei FCSB, se află în centrul atenției mai multor cluburi din Belgia și Italia în urma prestațiilor sale remarcabile în prima parte a sezonului 2023/2024. La doar 25 de ani, Olaru și-a câștigat locul în inimile fanilor și a devenit o țintă dorită pe piața transferurilor.

Cluburile interesate de serviciile lui Olaru includ Gent, Anderlecht, Monza și Torino, însă, în ciuda interesului, un transfer nu este iminent. Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a fost clar în privința prețului pentru căpitanul său, stabilind suma de șapte milioane de euro drept prețul drept. Belgienii, în special, par a considera această sumă destul de semnificativă pentru mijlocaș.

”Transferul lui Darius Olaru, pentru 7 milioane de euro, nu este fezabil. Darius Olaru, un mijlocaș box-to-box, face impresie bună la FCSB cu prestațiile sale, energia nesfârșită și capacitatea de efort. A marcat 10 goluri, un lucru extraordinar pentru un mijlocaș central.

Pe lângă prețul prea mare, Gent trebuie să țină piept concurenței de la Anderlecht, Monza și Torino”, au notat belgienii de la voetbalnieuws.be.

Gigi Becali nu vrea mai puțin de 7 milioane de euro pentru Darius Olaru

”Am cerut șapte milioane (n.r. de euro). Dacă dau șapte milioane, bine. Nu contează țara, contează doar cine dă șapte milioane. Se face în iarna asta dacă dau cele șapte milioane.

Eu nu fac lupta la titlu. Eu fac bani. Mie îmi trebuie bani ca să mă lupt la titlu. Așa știu eu. Voi, ce știți voi, treaba voastră.”, a spus Gigi Becali, în urmă cu câteva zile.

Darius Olaru se însoară

În timp ce viitorul profesional al lui Olaru este subiectul unor negocieri și speculații, căpitanul a surprins lumea cu o altă veste emoționantă. Aflat într-o vacanță romantică în Dubai alături de iubita sa Cristina Pădurean, Olaru a ales un moment unic pentru a-i adresa cea mai importantă întrebare din viața sa: „Vrei să fii soția mea?”.

Cu un decor impresionant, având Burj Khalifa în fundal, Olaru și Cristina au împărtășit bucuria lor pe rețelele sociale, unde au primit sute de felicitări în doar câteva minute. Cei doi sunt parteneri de viață de mai mulți ani, încă de la vremea în care fotbalistul evolua la Gaz Metan Mediaș. Cristina, absolventă a Facultății de Drept din Cluj-Napoca, a fost alături de Olaru în toate momentele importante, inclusiv în timpul transferului său la FCSB.

Astfel, viața lui Darius Olaru nu este marcată doar de realizări pe terenul de fotbal, ci și de capitole romantice și personale care îl aduc și mai aproape de inimile fanilor săi. Cu viitorul său profesional în suspans și o nouă etapă în viața personală pe cale să înceapă, Olaru rămâne o figură centrală în fotbalul românesc și internațional.

Foto: sport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri