Gigi Becali negociază cu Dan Șucu un transfer bombă

0

În lumea fotbalului românesc, strategiile de transfer sunt mereu subiecte de discuții aprinse. Recent, Dumitru Dragomir, o figură emblematică a fotbalului românesc, a pus accentul pe o potențială afacere remarcabilă: transferul lui Damjan Djokovic de la FCSB la Rapid.

Djokovic pleacă la Rapid?

Dragomir nu a ezitat să sublinieze valoarea indiscutabilă a mijlocașului croat. El este de părere că Djokovic se află cu mult peste mijlocașii existenți în echipa din Giulești în ceea ce privește calitatea și valoarea sa. Cu toate acestea, Dragomir a adăugat și o notă de precauție, indicând că, datorită vârstei sale înaintate de 33 de ani, soluția ar putea fi una pe termen scurt.

Informațiile privind interesul pentru Djokovic au prins contur și mai mult odată cu declarațiile recente ale lui Gigi Becali, proprietarul FCSB-ului. Acesta și-a exprimat intenția de a se despărți de serviciile croatului, deschizând astfel ușa pentru cluburi interesate, inclusiv pentru Rapid.

Dan Șucu, principalul acționar al Rapidului, pare să fie pe cale să profite de această oportunitate. Chiar dacă se menține rezervat în ceea ce privește declarațiile oficiale, se zvonește că Șucu îl urmărește cu atenție pe Djokovic. Așteaptă clipa în care mijlocașul va deveni liber de contract, moment în care ar fi gata să îi ofere un salariu consistent de 25.000 de euro lunar.

„Djokovic este fotbalistul celor de la FCSB în acest moment. Vă pot spune doar că noi, la Rapid, nu ne facem planul de achiziții în funcție de declarațiile lui Gigi Becali sau a locotenenților săi, pentru că de multe ori ele nu sunt conforme cu realitatea.

Spun una și fac alta, din acest motiv nu punem baza foarte mult pe ele. Dacă Djokovic va fi un jucător liber de contract, atunci Rapid va lua o decizie internă legată de interesul pentru el”, a declarat Dan Șucu, potrivit prosport.ro.

În contextul actual, Rapid se află pe poziția a patra în Superliga, cu 33 de puncte acumulate după 21 de etape. Distanța de 11 puncte față de liderul FCSB îi determină pe cei de la Rapid să caute soluții rapide pentru a-și îmbunătăți echipa și a-și crește șansele în lupta pentru titlu.

Darius Olaru pleacă de la FCSB?

”Am cerut șapte milioane (n.r. de euro). Dacă dau șapte milioane, bine. Nu contează țara, contează doar cine dă șapte milioane. Se face în iarna asta dacă dau cele șapte milioane.

Eu nu fac lupta la titlu. Eu fac bani. Mie îmi trebuie bani ca să mă lupt la titlu. Așa știu eu. Voi, ce știți voi, treaba voastră.”, a spus Gigi Becali.

Pe urmele lui Darius Olaru se află Anderlecht, Gent, Monza și Torino, iar Gigi Becali i-a stabilit un preț clar fotbalistului său: 7 milioane de euro. Singurii care au făcut o ofertă clară au fost cei de la Anderlecht, care au înaintat suma de 3 milioane de euro.

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri