Roxana Ghiță de la Survivor este îndrăgostită total de un băiat

0

Roxana Ghiță de la Survivor trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un băiat pe care îl cunoaște din copilărie. Rareș i-a furat inima frumoasei războinice înainte ca aceasta să plece în Republica Dominicană. Însă cu toate acestea, Roxana a mers la Survivor din postura de femeie liberă.

Înainte să plec la Survivor am hotărât să încheiem relația, gândindu-ne că statutul de cuplu nu ține doi oameni împreună. În iarnă am trecut amândoi printr-o perioadă tulbure și ne-ar fi afectat mult să rămânem împreună. El a fost una dintre persoanele la care mă gândeam zilnic la Survivor, dar nu într-un mod neapărat… romantic.

E o persoană la care țin foarte mult și simțeam nevoia să îl aud, să îi cer părerea. Când am ieșit din emisiune și mi-am primit telefonul, am văzut că îmi lăsase multe mesaje scrise și vocale și l-am sunat imediat. Eram încă în Republica Dominicană și am stat cu orele pe video toată săptămâna, până am ajuns acasă, în România.

Începusem să îl apreciez din ce în ce mai mult. Îmi amintesc că îmi cânta la pian pe video, iar eu eram așa de obosită după Survivor, încât adormeam. Acum suntem bine. Rareș e plasa mea de siguranță, ca să zic așa, deși mă pune și într-o poziție care îmi creează frică, pentru că sunt vulnerabilă, recunosc, a povestit Roxana Ghiță, despre împăcarea cu Rareș, pentru VIVA.

Roxana a povestit că Rareș a fost gelos când a văzut că Jador și Andrei îi făceau curte, însă, cu toate acestea, a trecut peste acele clipe și a iertat-o.

În legătură cu Andrei, cred că a fost puțin gelos, mai ales că eram în emisiune și nu puteam să vorbim. Totuși, știu că își dorea să fiu fericită cu orice preț și dacă la momentul respectiv m-ar fi înveselit o relație (de orice fel) cu Andrei, s-ar fi bucurat și Rareș pentru mine.

Când vine vorba de Jador are foarte mare încredere. E conștient (n.r.- Rareș) că nu aș face nimic și și-a dat seama deja că între noi doi sunt multe glume. Chiar au vorbit și ei la telefon, a fost super amuzant. I-a cunoscut și pe Războinici și se înțelege foarte bine cu ei, a mai spus Roxana, pentru aceeași sursă.

Foto: playtech.ro și kfetele.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri