Andrea Compagno o părăsește pe FCSB?

0

Andrea Compagno, fotbalistul în vârstă de 27 de ani, se află într-un moment incert al carierei sale, cu perspective reduse de a continua la FCSB în 2024. Gigi Becali, patronul clubului, a anunțat că există o ofertă concretă în valoare de 400.000 de euro pentru serviciile jucătorului italian.

Sosit în 2022 de la FCU Craiova, pentru o sumă de 1.5 milioane de euro, Compagno se confruntă acum cu posibilitatea unei plecări pentru o sumă mult mai mică decât cea investită inițial. Relația dintre italian și Gigi Becali a devenit tensionată, iar acesta din urmă a decis să îi acorde mai puține șanse în actualul sezon.

Cu toate că au existat zvonuri privind un posibil transfer la Neftchi Baku, oficialul clubului azer, Emin Efendi, a respins aceste speculații: „Ceea ce s-a scris nu este real. Andrea nu este pe lista noastră de transferuri”, a declarat Efendi conform Futbol Press.

În această iarnă, au circulat și zvonuri legate de interesul altor cluburi precum Bari, Spezia sau New York City pentru serviciile lui Compagno. Cu toate acestea, cel puțin până în acest moment, fotbalistul italian continuă să facă parte din lotul FCSB.

Andrea Compagno, la Rapid?

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a fost întrebat cu privire la interesul echipei sale pentru Andrea Compagno. Cu toate că există speculații, oficialul giuleștenilor a negat orice intenție de a face un transfer în acest moment, lăsându-l pe Compagno în căutarea unei noi destinații fotbalistice.

”Eu zic că suntem închiși din punctul nostru de vedere. Avem dubluri pe toate posturile. Am adus jucătorii pe care i-am vrut. Depinde de integrarea lor acum. Vestiarul Rapidului a primit toți jucătorii. Au ieșit la o masă și am văzut zâmbetele pe fețele lor. Mai sunt nouă meciuri și multe puncte puse în joc.

Am așteptări de trei puncte vineri. Am început să vindem bilete și în Gară. Cu siguranță suporterilor le-a fost dor. Sper ca ei să ne împingă de la spate. Avem nevoie să începem cu dreptul.”, a declarat Daniel Niculae, la Liga Digi Sport.

Foto: as.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri