De ce nu se suportă Iancu Sterp cu Maria Lungu?

0

În cea mai recentă ediție a show-ului „Survivor All Stars„, atmosfera incendiară s-a instalat în tabăra Războinicilor, o confruntare acerbă având loc între Iancu Sterp și Maria Lungu. Replici aspre, nemulțumiri și reproșuri au fost aruncate într-un schimb tensionat de cuvinte, lăsând concurenții și telespectatorii captivați de intensitatea momentului.

Totul a început atunci când Iancu Sterp și-a exprimat public nemulțumirile sale față de Maria Lungu. Blondina a devenit subiectul disputelor, iar atmosfera a luat o turnură rapidă spre deteriorare. Cu replici dure, cei doi nu au avut scrupule în a-și arunca nemulțumirile în fața celorlalți membri ai echipei, indiferent de consecințe.

Replici dure, indiferent de consecințe

Confruntarea a fost caracterizată de un schimb tensionat de replici în care niciunul dintre protagoniști nu a ezitat să își exprime cu asprime poziția. Iancu Sterp i-a reproșat Mariei că are „gura prea mare” și a afirmat că aceasta este o combinație „devastatoare” și insuportabilă. Mai mult, el a adus în discuție eficiența Mariei atât pe traseu, cât și în tabără, susținând că aceasta nu aduce contribuții semnificative.

Maria Lungu, la rândul ei, a reacționat vehement la acuzațiile aduse de Iancu Sterp. Ea a replicat că nu caută certuri, dar că a ajuns la limita răbdării cu comportamentul acestuia. Maria și-a susținut activitatea în tabără și pe traseu, respingând afirmațiile lui Iancu. Ea a subliniat că nu va mai rămâne tăcută și că va avea „gura mare” dacă este provocată.

„Nu caut să mă cert, dar Maria mi-a ajuns până aici. Nu vreau să o jignesc, dar are și gura mare. E o combinație d-asta devastatoare. Nu pot tolera așa ceva. Tu nu ai voie să ai gura mare dacă nu demonstrezi nimic.”, a spus Iancu.

„Dacă vezi că te evit de ce te bagi în seamă cu mine? Am tăcut o dată, am tăcut de două ori. Dar cât pot să tac? (…) A spus că nu fac nimic. Eu fac treaba cu fetele. Fetele au treaba lor. Ce problemă ai tu cu mine? Tu cine ești ca să vii spui dacă cineva face ceva bine? De acum încolo nu o să fac nimic și chiar o să am gura mare”, a replicat Maria Lungu.

Confruntarea dintre cei doi a escaladat într-un schimb intens de cuvinte, transformând atmosfera într-un adevărat focar de tensiune în cadrul echipei Războinicilor. Cu replici tăioase și acuze reciproce, Iancu Sterp și Maria Lungu au reușit să aducă o doză puternică de dramă și intensitate în noul sezon al emisiunii „Survivor All Stars”. Rămâne de văzut cum se va dezvolta această situație și cum vor afecta aceste tensiuni echilibrul echipei în săptămânile următoare.

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri