Andreea Bănică, prinsă de polițiști când făcea dragoste în public

0

Andreea Bănică este una dintre vedetele cele mai apreciate și iubite din România. Viața sa publică este una deschisă, artista neavând probleme a povesti cum decurge o zi normală.

Într-un interviu acordat acum ceva vreme Andreea Bănică a mărturisit detalii picante din relația cu soțul ei, Lucian Mitrea. Cei doi au o relație de mulți ani și au împreună doi copii.

Andreea Bănică a făcut dragoste în public

Vedeta a mărturisit în spațiul online că în tinerețe a fost prinsă de polițiștii când făcea dragoste în public cu soțul ei, Lucian Mitrea.

Cei doi formează un cuplu puternic, având peste 25 de ani de căsătorie, fiind împreună de când erau adolescenți.

Îi spun în fiecare zi că îl iubesc și că îmi doresc să nu treacă zi în care să nu fiu sărutată de el, a declarat artista, conform, viva.ro.

De-a lungul timpului, Andreea Bănică și Lucian Mitrea au experimentat o mulțime de situații picante, iar cei doi au fost prinși de mai multe ori de către agenții de poliție în timp ce se iubeau.

Vedeta a mărturisit că a făcut dragoste cu soţul ei în locuri mai puțin așteptate, cum ar fi în porumb sau pe dig.

O dată s-a întâmplat pe dig și a venit polițistul și mi-a băgat lanterna așa în ochi. Zii mă, ce obraznic, ce obraznic! Nu, noi, noi eram bine!, a afirmat Andreea în cadrul unei emisiuni tv.

Vedeta a declarat că a făcut tot felul de nebunii cu soţul ei și îndeamnă tinerii să experimenteze. Aceasta a spus că vara este momentul prielnic pentru a da frâu liber imaginației.

Îți spun mai multe locuri dacă vrei, dar… În porumb! Da! Nu cu știuleții! E o diferență mare. (…). Băi, haide să vă dau un sfat prietenesc: eu zic să încercați, mai ales vara, când e cald. Te duci cu mașina prin stufărișul porumbului și acolo… Când n-ai unde, că ești tânăr… când ești tânăr ca la 20 de ani, nici griji, nici bani. Aveam o mașinuță, eram la început, e soțul meu, ce nu am voie?, a adăugat Andreea Bănică la emisiunea ”La Măruță”.

Vezi aici un videoclip cu Andreea Bănică.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri