Andrei Ivan, vârful de 26 de ani al Universității Craiova, a reprezentat un pilon esențial pentru echipa sa, însă recent, performanțele sale au scăzut semnificativ. Cu doar trei goluri și două pase decisive în acest sezon, atacantul oltenilor se confruntă cu o perioadă de formă sub așteptări.

Revenind în țară în toamna anului 2019 după o aventură la Krasnodar, Ivan a avut o oportunitate de a se alătura FCSB-ului, club condus de Gigi Becali. Cu toate acestea, a ales să rămână fidel Universității Craiova, bazându-se atât pe loialitatea sa față de echipă, cât și pe dorința de a evita competiția pe postul său.

”Pentru mine, Universitatea Craiova înseamnă tot! Am avut foarte multe oferte și, când am venit de la Krasnodar, am lăsat totul pentru Craiova. Am avut ofertă de la FCSB și n-am vrut să mă duc acolo. Înseamnă că iubesc echipa asta și o s-o fac în continuare.

Nu că nu m-aș fi văzut, dar nu cred că ar fi fost locul meu acolo. FCSB avea atunci jucători foarte buni și am zis că nu mă integrez cum trebuie. Nu pot să mă duc acolo!”, a declarat Andrei Ivan pentru iamsport.ro.

Mihai Rotaru încă are încredere în Andrei Ivan

Într-o intervenție recentă la emisiunea Digi Sport Special, Mihai Rotaru, finanțatorul și omul din spatele Universității Craiova, a discutat despre declinul lui Ivan. Rotaru, cunoscut pentru sprijinul său necondiționat față de jucători, a subliniat că este convins că Ivan va reveni la forma sa anterioară. Pentru a-și susține argumentul, Rotaru a evidențiat un precedent similar: în 2020, Ivan a traversat o perioadă dificilă, dar a reușit să se redreseze și să livreze două sezoane de excepție ulterior.

”Am vorbit cu Ivan înainte să plec. I-am adus aminte un moment din 2020. Atunci era într-o situație delicată din punct de vedere sportiv. În anii 2021, 2022 a fost printre cei mai buni jucători din România, cu siguranță în top trei, asta înseamnă că se poate.

Anul 2024 poate fi bun sau extraordinar. În viața fiecărui sportiv sunt și momente mai puțin faste”, a spus Mihai Rotaru la emisiunea Digi Sport Special.

Această încredere în potențialul lui Ivan subliniază nu numai abilitățile atacantului dar și relația strânsă dintre jucător și club. Cu sprijinul neclintit al conducerii și dedicarea sa, toți ochii sunt acum pe Andrei Ivan pentru a demonstra că poate reveni la forma care l-a consacrat în rândul suporterilor Universității Craiova.

Foto: playsport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.