S-au început filmările la Survivor All Stars. Au apărut primele conflicte?

0

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii „Survivor All Stars”, cu filmările care au demarat pe 4 ianuarie în Republica Dominicană. Cu difuzarea programată să înceapă la Pro TV pe 16 ianuarie, concurenții pregătesc deja terenul pentru un sezon plin de provocări și momente memorabile.

Unul dintre primii care a dat vestea începerii filmărilor a fost Cătălin Moroșanu, membru al echipei Faimoșilor. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook imagini din Republica Dominicană și a anunțat cu entuziasm intrarea sa în junglă. Concurenții au renunțat la telefoane și confortul obișnuit, pregătindu-se pentru o experiență de neuitat în competiția care testează limitele fizice și psihologice.

Printre participanții din acest sezon se numără și nume cunoscute precum Andreea Tonciu, Jador, Jorge și alții. Despărțirea de cei dragi a fost emoționantă, dar dorința de a face față provocărilor a întărit hotărârea lor. Jorge a transmis fanilor că este gata să pornească într-o călătorie plină de provocări, anticipând cu entuziasm începutul celui mai tare show.

Daniel Pavel se află în Republica Dominicană

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a părăsit și el țara cu scopul de a aduce laolaltă concurenții care au scris istoria primelor patru sezoane. Se anunță un sezon special, cu participanți hotărâți să demonstreze că au cea mai bună echipă.

Din 16 ianuarie, zece Faimoși și zece Războinici vor intra în competiția „Survivor All Stars” 2024. Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4). Se așteaptă un sezon intens, cu reguli diferite și multe surprize.

Din tabăra albastră, a Războinicilor, vor fi: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Pregătiți-vă să vă țineți respirația, deoarece „Survivor All Stars” 2024 promite să fie o călătorie spectaculoasă, plină de suspans și momente dramatice, pe care telespectatorii din România nu o vor uita prea curând.

Foto: youtube.com

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri