În ciuda speculațiilor recente, Andrei Ivan (27 de ani) a confirmat că nu intenționează să părăsească Universitatea Craiova. Atacantul a clarificat situația după ce a marcat golul decisiv în victoria cu 3-2 împotriva celor de la Sepsi, declarând că este dedicat echipei și are încă trei ani de contract.

Andrei Ivan a avut un final de sezon impresionant, performanțele sale îmbunătățindu-se vizibil după instalarea lui Costel Gâlcă ca antrenor. Până la jumătatea lunii aprilie, când Gâlcă a preluat echipa, Ivan marcase doar trei goluri în acest sezon de SuperLigă. Cu noul antrenor, Ivan a reușit să înscrie de patru ori în șase meciuri, demonstrând o formă excelentă și contribuind semnificativ la performanțele echipei.

Universitatea Craiova și Andrei Ivan în lupta pentru Europa

Victoria împotriva Sepsi a fost crucială pentru Universitatea Craiova, dar nu suficientă pentru a-i duce pe olteni pe locul doi. CFR Cluj și-a asigurat poziția în clasament printr-o victorie categorică, 5-1, împotriva Farului, lăsând Craiova pe locul trei. Acest rezultat înseamnă că Universitatea Craiova va trebui să joace un baraj pentru a se califica în preliminariile Conference League. Adversarul va fi determinat dintre Oțelul Galați și „U” Cluj, echipe care se vor confrunta în barajul din play-out.

După meciul cu Sepsi, Andrei Ivan a dorit să pună capăt speculațiilor privind o eventuală plecare: ”Nu cred (n.r. că există șanse să plece), mai am trei ani cu Universitatea, nu cred că am vreo ofertă. Da (n.r. vrea să rămână să se lupte la titlu)”.

Așteptările fanilor și planurile de viitor

Fanii Universității Craiova au primit cu entuziasm vestea că Ivan va rămâne la echipă, atacantul fiind considerat un jucător-cheie în eforturile de a aduce titlul la Craiova. Performanțele sale recente au ridicat așteptările suporterilor, care speră ca echipa să se califice în competițiile europene și să se lupte pentru trofee în sezonul viitor.

Cu o echipă determinată și un antrenor nou la conducere, Universitatea Craiova își propune să continue pe un trend ascendent, având în Andrei Ivan un pilon de bază în atac. Rămâne de văzut cum se vor desfășura meciurile de baraj și dacă oltenii vor reuși să își asigure un loc în preliminariile Conference League, consolidându-și astfel poziția pe scena fotbalului european.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.