FCSB, liderul actual al SuperLigii, a suferit un semi-eșec în lupta pentru titlu, înregistrând doar un rezultat de egalitate 0-0 în confruntarea împotriva echipei ‘U’ Cluj, în etapa a 26-a a campionatului.

Echipa pregătită de antrenorul Elias Charalambous a dezamăgit prin prestația modestă oferită pe terenul celor de la ‘U’ Cluj. Cu un joc lipsit de strălucire și cu puține de ocazii la poarta adversă, FCSB nu a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor fanilor săi.

Acest rezultat îi plasează pe bucureșteni la o distanță considerabilă față de principalele contracandidate la titlu. FCSB se află acum la șapte puncte în spatele echipei Rapid și la zece puncte distanță de CFR Cluj, ceea ce complică semnificativ șansele lor de a-și adjudeca trofeul la finalul sezonului.

În ciuda dezamăgirii, Elias Charalambous, în vârstă de 43 de ani, a părut destul de rezervat în flash-interviul de după meci. Antrenorul a declarat că este mulțumit cu punctul obținut la Cluj și nu s-a arătat prea deranjat de pasul greșit făcut de echipa sa.

„Am zis și înainte de meci că am venit aici ca să câștigăm. N-a fost cel mai bun rezultat pentru noi, dar la finalul zilei avem un punct, poate fi important în lupta la titlu. Luăm punctul și continuăm.

Din păcate, n-am reușit să marcăm. În prima repriză n-am fost atât de buni, în cea de-a doua am avut mai multă posesie. Continuăm. Repet, rezultatul de azi nu va decide campionatul. Suntem lideri, asta nu înseamnă nimic, o luăm pas cu pas. Așa vom face până la capăt.

Cred că cei intrați de pe bancă au făcut-o destul de bine. Au jucat bine. E important că vin jucători noi la echipă.

Nu-mi place să vorbesc despre arbitri. Îi respect. Pentru o situație similară, cei de la federație le-au spus jucătorilor că e roșu. La ce ne-au spus la întâlnire, în mod normal e roșu. Dar nu e treaba mea”, a declarat Charalambous.

Cu toate acestea, presiunea acum crește pentru FCSB, iar antrenorul și jucătorii vor trebui să găsească soluții pentru a reveni în lupta pentru titlu și a restabili încrederea suporterilor.

FCSB poate rămâne fără cei mai buni jucători

”Eu zic că în momentul de față a crescut foarte mult și crește pe zi ce trece (n.r. Adrian Șut). Dintre Șut, Coman, Olaru, Ngezana… Cu siguranță unul sau doi vor pleca, poate chiar toți”, a spus Florin Vulturar, impresarul lui Adrian Șut, conform sport.ro

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.