Jador și Jorge. Competiția acerbă dintre triburile din cadrul Survivor România 2024 a atins un punct culminant într-un schimb de replici exploziv între doi foști coechipieri, Jador și Jorge. Confruntările intense de pe traseu au evoluat într-un adevărat duel verbal, iar atmosfera a devenit tensionată, transmițând spectatorilor o doză suplimentară de dramă și suspans.

Momentul de cumpănă a survenit după câștigarea jocului pentru imunitate de către echipa Războinicilor, o victorie care a adus bucurie și satisfacție în tabăra lor. Alex Delea a subliniat importanța acestui succes, descriindu-l drept „cea mai importantă victorie de când a început competiția.” Ştefănia Ștefan, marcând punctul decisiv, a recunoscut că a simțit cea mai mare presiune asupra sa în această fază crucială a jocului.

Jador și Jorge s-au certat dur în spatele camerelor de filmat

Cu toate acestea, pe fundalul triumfului, un conflict acut s-a iscat între Jador și Jorge, care au făcut parte din aceeași echipă în trecut. Cu replici tăioase și acuze reciproce, cei doi au ajuns să-și arunce cuvinte dure, fără nicio reținere. Sub privirile atente ale domnului Dan și ale celorlalți concurenți, atmosfera s-a încins rapid, iar tonul disputei a devenit din ce în ce mai agresiv.

Schimbul de replici a atins apogeul când Jador a făcut acuzații grave la adresa lui Jorge, afirmând că acesta a rostit numai minciuni de la începutul competiției. Jador nu s-a abținut să arunce cuvinte provocatoare la adresa artistului. Printre acuzații se numără susținerea că Jorge a mințit despre originile sale și că a simulat starea de rău pentru a manipula situația în favoarea sa, dându-i orezul său lui Zanni pentru a-l atrage de partea sa.

Jador: Nu îmi place de Jorge…deloc. Mi se pare mincinos, la vârsta lui mi se pare că se ascunde după un curaj cu degetul, cumva a ales echipa Războinicilor, după ce a stat o lună și jumătate cu noi în baracă…A ales echipa Războinicilor doar ca să mai stea în această competiție…Cineva trebuie să îi spună că minte mult, și eu sunt ăla. Minți de îngheață apele.

Jorge: Nu îmi dau seama la ce se referă Jador.

Jador: Să îi fie rușine, are 42 de ani, este de vârstă cu mama, să îi fie rușine că minte așa…

Jorge: Jador, dacă tu spui ceva, înseamnă că toată lumea trebuie să te creadă pe tine…orice om care face o afirmație, nu înseamnă că spune adevărul…Jador, încerci să manipulezi lumea, oamenii care se uită la noi…Vrei să-mi denigrezi mie imaginea.

„Să ştii că în partea asta, de la Războinici, pari mai bătrân! Ai riduri. Ai rămas în concurs doar pentru că te-ai dus în echipa Războinicilor. Ai 42 de ani, respecta şi tu vârsta” – Jador

„Tu te hrăneşti cu energia victoriei noastre, asta faci” – Jorge.

„Eeeei, bai, dar ce intelectual eşti! Îmi place de tine. Bussiness şi turism ai făcut, bravo! Ai o inteligenţă de îmi vine să mă duc la baie, bravo!” – Jador

„Vrei să ne faci pe noi să ne simţim prost. Nu eşti tu chiar aşa de tare, stai liniştit. Nu există comparaţie între noi doi, nu mă compar cu tine” – Jorge.

„Dar eu doar am zis că eşti tare, dar la 42 de ani nu cred că e tare, cred că e moale!” – Jador.

Astfel, rivalitatea acerbă dintre cei doi concurenți a escaladat într-un episod tensionat de pe traseul Survivor România 2024, iar această confruntare intensă promite să fie un punct de cotitură în competiția plină de provocări și neașteptări.

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.