Antrenorul lui Dinamo a dat afară un jucător

0

Într-un meci tensionat din etapa a 22-a a SuperLigii României, Dinamo a suferit o înfrângere neașteptată în fața echipei Petrolul, scor 0-1. Performanța dezamăgitoare a echipei a stârnit critici dure din partea mai multor experți în fotbal, iar antrenorul Zeljko Kopic a luat măsuri radicale, decidând să renunțe la un jucător.

Transferuri pe bandă rulantă la Dinamo

Dinamo a făcut eforturi semnificative în perioada de mercato, aducând cinci străini în echipă: Darko Velkovski (28 de ani), Eddy Gnahore (30 de ani), Domagoj Pavicic (29 de ani), Petru Neagu (24 de ani) și Georgi Milanov (31 de ani). Cu toate acestea, doar Velkovski a făcut parte inițial din pregătirea de iarnă a echipei.

În cadrul reconfigurării echipei, Dinamo a decis să renunțe la Quentin Bena, fundașul francez de 25 de ani care a evoluat în 41 de meciuri pentru club din vara anului 2022, dintre care 19 în acest sezon. Plecarea lui Bena se alătură celei a lui Gorka Larrucea, iar clubul trebuie acum să găsească modalități de a ajunge la un acord pentru rezilierea contractului sau să se confrunte cu posibile plângeri la FIFA.

În ciuda eforturilor de îmbunătățire a lotului, Dinamo rămâne într-o situație dificilă în clasament, având doar 16 puncte acumulate în 22 de etape. Antrenorul Kopic își exprimă nemulțumirea față de prestația echipei, iar criticii, printre care și fostul portar Florin Prunea, susțin că acesta a fost unul dintre cele mai slabe jocuri ale lui Dinamo din acest sezon.

Florin Prunea a declarat pentru prosport.ro: ”E unul dintre cele mai slabe jocuri ale lui Dinamo din acest campionat, dacă nu chiar cel mai slab. Nu înțeleg de ce a scos doi atacanți și a jucat la 0-0 pe final. Cu ce o ajuta pe Dinamo asta? O spun cu părere de rău, dar Dinamo va retrograda sigur, dacă joacă tot așa. Nu are nicio șansă să se salveze, la cum a arătat azi.”

Cu perspectivele retrogradării crescând, Dinamo trebuie să abordeze cu seriozitate perioada următoare și să găsească soluții pentru a-și redresa parcursul în SuperLiga României.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri