O nouă săptămână la Survivor. Spiritele se încing pe traseu între Blaze de la Războinici și TJ Miles de la Faimoşi, care sunt la un pas de bătaie.

Update

Jocul pentru recompensă a fost câștigat de Faimoși. Din păcate, Cătălin Zmărăndescu a avut un conflict major cu Războinicii. Drept urmare, Cătălin Zmărăndescu, Ana Dobrovie și Alexandra Duli nu se vor bucura de următorul câștig.

Robert Niță a fost eliminat de la Survivor și a declarat la final: așa cum am spus, încetase pentru mine ca Survivor să fie o competiție sportivă. Ma bucur ca am făcut parte din echipa Faimoșilor. Sper să dispară discuțiile.


Update

Faimoşii au pierdut a treia eliminare consecutiva. Jocul se imunitate a fost câștigat cu 10-6 de Războinici. Jocul de imunitate personală a fost câștigat de Elena Chiriac la fete și Cătălin Zmărăndescu la băieți.

La Consiliul de eliminare au fost propuși Robert Niță, TJ Miles și Radu Itu. Fetele nu au putut fi propuse. Cel mai probabil Robert Niță va fi eliminat, fiind și accidentat, însă publicul va decide în final. Jocul pentru recompensă încinge spiritele iar, Cătălin Zmărăndescu fiind foarte aproape de bătaie cu membrii echipei Războinicilor. Totodată Emil Rengle se accidentează și sunt șanse mari să plece acasă.


Știrea inițială 

Update

Jocul pentru recompensă a fost câștigat de Faimoși la ștafetă. Drept urmare, în tabăra Războinicilor discuțiile au ajuns la un alt nivel. Fetele nu se înțeleg între ele deloc.

De cealaltă parte, TJ Miles se ceartă cu colegii, iar Emil Rengle vrea să îi dea o lecție, susținând că este egoist.

Jocul pentru imunitate vine cu noi conflicte, însă pentru prima dată Faimoșii par să câștige.


Lucrurile nu stau bine nici între membrii aceleași echipe, la Războinici, Ana Dobrovie nu se mai înțelege deloc cu Elena Matei. Scandalul este cât casa, iar atmosfera nu mai este frumoasă.

De cealaltă parte, la Faimoşi, Otilia Bilionera a rămas singură după plecarea Andreei Tonciu și va trebui să se integreze în echipă dacă vrea să rămână în concurs.

Jocul de recompensă va fi unul disputat cu multă tensiune, iar Faimoşii par a fi într-o zi mai bună.

În zilele în care a fost transmis, show-ul a fost lider de audiență la televizor, publicul urmărind cu sufletul la gură întrecerile sportive. Survivor România 2022 este transmis de Pro TV, duminica de la ora 20:00, luni și marți de la ora 20:30.

Foto: stiridirecte.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.