Gheorghe Dincă a primit o veste grea din partea judecătorilor

0

Gheorghe Dincă nu mai are parte de vești bune în viață. Acesta a făcut o încercare de a scăpa de arestul preventiv, însă magistrații au decis ca acesta să rămână în pușcărie.

Magistrații Tribunalului Olt nu au fost de acord cu cererea lui Dincă și au hotărât menținerea arestului preventiv.

Gheorghe Dincă este trimis în judecată în dosarul Caracal. Anul trecut în luna iulie, Gheorghe Dincă a răpit-o pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani. Acesta a dus-o la casa sa unde a sechestrat-o și a intreținut relații sexuale împotriva voineței fetei. Deși aceasta a sunat la 112, autoritățile nu au putut să o salveze.

Gheorghe Dincă ar fi aflat de faptul că Alexandra a sunat la 112 și ar fi sugrumat-o provocându-i decesul, apoi i-a ars trupul.

Ulterior, s-a descoperit că înainte de a o răpi pe Alexandra Măceșanu, acesta a mai răpit o fată în luna aprilie. Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, este fata care a fost răpită înaintea Alexandrei și care a avut aceeași soartă ca aceasta, susțin procurorii în acuzare.

Gheorghe Dincă, acuzat de viol și de  alte femei

Dosarul lui Gheorghe Dincă, încă, scoate la suprafață elemente noi. Potrivit ultimelor informații, venite de la playtech.ro, există mai multe plângeri penale pe numele bărbatului din Caracal. Șase femei îl acuză pe Dincă de viol.

Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), nu ar fi fost singurele victime ale monstrului din Caracal. Conform informațiilor de ultimă oră, în urmă cu 10 ani, șase femei au fost violate de Dincă, însă acestea nu au făcut plângeri penale de frică.

Dincă a fost violat în închisoare

Gheorghe Dincă este terorizat în pușcărie de către ceilalți deținuți. Colegii din pușcărie l-au violat și mutilat pe Dincă.

De când a fost arestat, Gheorghe Dincă se plânge de condițiile din închisoare, ba că mâncarea nu este bună iar ceilalți deținuți nu îl respectă.

Acum lucrurile au degenerat rău de tot, iar Dincă a acuzat că a fost violat și bătut de ceilalți pușcăriași. Conform ultimelor informații, aceștia au vrut să îi ofere lui Dincă același tratament pe care l-a acordat el fetelor.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni.

Gheorghe Dincă este acuzat oficial de uciderea Alexandrei Măceșanu, de 15 ani, și pe Luizei Melencu, de 19 ani.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri