Oana Zăvoranu a povestit în cadrul unui podcast cu Cătălin Măruță despre relația pe care a avut cu Pepe. La 11 ani de la divorț, „Querida” a recunoscut că nu își mai iubea soțul. Totodată, aceasta susține că nu Pepe a divorțat de ea, ci invers.

Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înainte lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe. Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu pe care îl iubesc pe bune, a declarat Oana Zăvoranu în cadrul unui podcast.

pepePepe nu suporta ca Oana să se sărute în film

Toată lumea știe că Oana Zăvoranu a jucat în mai multe telenovele românești. Potrivit acesteia, Pepe nu suporta ca ea să se sărute cu alți bărbați în filme și a pus-o să aleagă între cariera profesională și căsnicie.

El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol prinicipal și că nu puteau să stingă lumină. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat, a mai spus Oana.

Ce vârstă are Oana Zăvoranu?

Oana Zăvoranu este născută pe 16 iunie 1973 și are 47 de ani. Numele său adevărat este Ioana Zăvoranu și este actriță, cântăreață, moderatoare de televiziune si femeie de afaceri din România.

Foto: viva.ro și retetesivedete.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.