Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Muzica sa este ascultată cu plăcere de toată lumea, tineri și bătrâni. Foarte multe persoane visează să le cânte Smiley la nuntă, însă puțini își permit să-i plătească onorariul. Vedeta de la Pro TV nu se dă jos din pat pentru orice sumă, așa că nu oricine poate să-i achite tariful.

Câți bani cere Smiley pentru a cânta la o nuntă?

Artistul se prezintă impecabil la toate show-urile sale și și-a făcut un nume în industria muzicală, fiind apreciat de toată lumea pentru profesionalismul său. Drept urmare, el este foarte solicitat la evenimente și concerte publice și private. Potrivit cancan.ro, pentru a cânta la o nuntă Smiley cere nu mai puțin de 7.000 de euro. O sumă impresionată, ar zice unii, având în vedere salariile din România. Așadar, nu oricine și-l poate permite pe Smiley la nuntă.

In ceea ce o privește Gina Pistol, prietena acestuia și mama fetiței lui, ea este de acord să prezinte un show pentru doar 800 de euro. Trebuie specificat că cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani.

Smiley si Gina Pistol

Relația artistului cu fratele lui

Nu multă lume știe, însă Smiley are un frate mai mic cu 7 ani decât el, pe nume Filip. La început cei doi nu au avut o relație foarte apropiată având grupuri de prieteni diferiți, însă de când lucrează împreună la aceeași casă de discuri situația dintre cei doi este frumoasă.

Știam că sunt bine amândoi, însă m-a copleșit gândul că li s-ar fi putut întâmpla ceva. Am avut o avalanșă de sentimente de tot felul, am plâns și singurul lucru care m-a liniștit a fost să pun mâna pe chitară și să cânt ce simt. Atunci s-a născut piesa „Confesiune”, care și acum mă face să retrăiesc momentele de atunci și să îmi amintesc cât sunt părinții mei de importanți pentru mine și cât de mult mi-i doresc alături cât mai mult timp, mărturisea Smiley.

Smiley este, așadar, un artist scump dar care face spectacol, iar muzica lui este frumoasă și creează un vibrații pozitive.

Foto: tvmania.ro și europafm.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.