Elena Marin trăiește o perioadă grea a vieții ei după ce a revenit de la Survivor. Frumoasa brunetă s-a accidentat grav în Republica Dominicană și după mai multe luni de așteptare aceasta a trebuit să se opereze la picior. Decizia a fost una grea, fiindcă a trebuit să renunțe la toate contractele semnate, pe care le avea. Ba mai mult, faimoasa nici nu s-a căsătorit cu cel pe care-l iubește.

Chiar dacă mi-a fost frică și m-au încercat toate stările înainte de operație, totul a decurs bine. Acum sunt în perioada de recuperare, sunt cumințică și ascult tot ceea ce îmi spune doctorul. Încă am dureri, dar este ceva normal după două intervenții chirurgicale, a declarat fosta concurentă de la Survivor România pentru Fanatik.

Ce a ajuns să facă Elena Marin după Survivor? Este incredibil

Nici prietenii nu mai sunt ce au fost, iar Elena Marin a simțit cum aceștia s-au răcit după ce ea a revenit din Republica Dominicană. Ba mai mult, faimoasa a încheiat colaborarea cu Andreea Bălan.

Sper ca, la începutul anului viitor, să îmi reiau proiectele și să am lângă mine doar oameni de calitate. Sunt dezamăgită de persoanele din jurul meu și de prietenii pe care eu credeam că îi am. Îmi doresc să revin cât mai repede, înconjurată doar de oameni buni, frumoși și fără interese, a spus Elena Marin, notează Fanatik.

Elena Marin 5

În prezent, Elena Marin se recuperează după intervenția chirurgicală de la picior și speră să își reia viața la normal cât mai repede. Faimoasa visează să își deschidă propria sală de dans, unde să învețe alte persoane pasiunea pentru muzică și dans.

Elena Marin a ajuns în semifinale la Survivor și ratat finala la mustață. Concursul a fost câștigat de Zannidache, cel mai aprig dușman al Elenei.

În ianuarie show-ul începe la Pro TV, cu concurenți noi.

Foto: libertatea.ro și a1.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.