Survivor România se termină în câteva zile. Andrei Krișan, Alexandra Ciomag, Alexandra Porkolab, Dan Ursa și Carmen Grebenișan sunt concurenții care au ajuns în ultima fază a competiției.

Ultimele trei zile vor fi o nebunie totală, mai ales după ce Ștefania Stănilă a fost eliminată, dovedind că nimeni nu este sigur de locul în concurs. Eliminările vor fi pe bandă rulantă, deoarece trebuie să rămână doar doi concurenți.

„La următorul joc la Survivor România, în prima zi a săptămânii finalei Survivor avem un câștigător al colanului, un el sau o ea. Acela sau aceea se salvează, restul de patru supraviețuitori sunt în pericol de eliminare. Folosind voturile de la votul general se salvează trei și unul pleacă acasă”, a anunțat Daniel Pavel.

Ștefania Stănilă a fost ultimul concurent eliminat înainte de cele trei zile rămase de concurs. La final, aceasta a avut un mesaj emoționant, impresionând pe toată lumea prezentă.

„Nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici. Deși am avut astăzi o mică accidentare, după am fost la reward, am vorbit cu mama mea și m-a încărcat atât de tare încât puteam trece peste orice obstacol. Chiar mă întristează faptul că durerea din sufletul ei este mult mai mare decât durerea propriu zisă pe care o am la genunchi.

Mă doare, mă doare foarte tare pentru că simțeam că pot mai mult de atât și nu-mi pare rău de absolut nimic. Nu-mi pare rău de nimic din ce-am făcut aici și sigur așa trebuie să fie și ceva mai bun mă așteaptă acasă. Mi-aș fi dorit să-mi duc visul mai departe. Mă doare și simt că ceva, încă, rămâne aici în Survivor. Nu-mi vine să cred domnul Dan, sunt împăcată cu absolut tot ce am făcut. E greu, chiar e greu, mi-aș fi dorit să ajung în ultima săptămână din marea finala și țin minte domnul Dan, prima oară când am fost la casting și v-am întâlnit pe dumneavoastră și am fost foarte onorată că v-am văzut. Flacăra de campion e încă în mine”, a spus Ștefania Stănilă cu ochii în lacrimi.

Foto: romaniatv.net

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.