Smiley și Gina Pistol au devenit părinți. Marți seara a venit pe lume o fetiță perfect sănătoasă, de 3,230 de kg și 51 de cm. Cuplul și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale de eveniment, atât Gina cât și Smiley susținând că este cea mai fericită perioadă din viața lor.

Cine sunt nașii copilului lui Smiley și Gina Pistol?

Deși, multă lume se aștepta ca Pavel Bartoș să le boteze fetița, se pare că Smiley și Gina Pistol au decis ca Adrian Sârbu să fie părintele spiritual al micuței.

După naștere, atât Gina Pistol cât și micuța se simt bine și sunt sănătoase. Înainte de a se duce la spital, cuplul a amenajat cum se cuvine camera fetiței.

Cum arată fetița lui Smiley?

Smiley și Gina Pistol sunt foarte fericiți după ce a venit pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cuplul nu a publicat imagini cu micuța, încă, însă avem o poză cu copilul la ecografie.

img 1
Fetița lui Smiley și Gina Pistol

Când are loc nunta între Smiley și Gina Pistol?

Cele două vedete sunt foarte fericite așa cum sunt. Nunta este un eveniment care va veni la un moment dat, însă nu se știe oficial când.

Eu sunt bine așa cum sunt (n.r.: nemăritată). Am vorbit cu el despre nuntă. Eu nu mă grăbesc, cred că doar mama. La câte ședințe foto în rochie de mireasă am avut…

Când mă voi mărita, voi face o petrecere în aer liber, fiecare vine îmbrăcat cum vrea. Voi face un grătar, fără mititei! Fac 39 de ani, dar nu am nicio problemă că sunt nemăritată la vârsta asta, spunea Gina Pistol în trecut.

Vedeta de la Pro TV a mărturisit într-o discuție online cu Mihai Bobonente, colegul de trust, că pentru el anul 2020 este cel mai frumos din viața lui, în ciuda pandemiei de coronavirus.

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acum această iubire s-a concretizat într-o superbă fetiță.

De bucurie că fetița sa este perfect sănătoasă, Smiley a scos o nouă melodie, pe care i-a dedicat-o. O melodie frumoasă plină de iubire.

Foto: spynews.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.