Daniel Popa, în vârstă de 28 de ani, a devenit recent noul atacant al echipei FCSB. Anunțul oficial al transferului a fost făcut de către noua campioană a României prin intermediul canalelor oficiale de comunicare.

Detaliile transferului lui Daniel Popa

Pentru a-și asigura serviciile lui Daniel Popa, FCSB a plătit suma de 300.000 de euro clubului ”U” Cluj. Atacantul a semnat un contract valabil pentru o perioadă de doi ani, urmând să primească un salariu lunar de 15.000 de euro.

Daniel Popa este al doilea jucător transferat de FCSB pentru sezonul viitor. Înaintea lui, echipa a reușit să-l aducă pe David Kiki, un fundaș lateral. Spre deosebire de transferul lui Popa, aducerea lui Kiki nu a implicat costuri, acesta venind gratis după ce contractul său cu Farul a expirat.

”FCSB anunță transferul lui Daniel Popa, de la Universitatea Cluj.

Atacantul în vârstă de 28 de ani a efectuat vizita medicală și a semnat contractul, urmând să se alăture echipei pe data de 14 iunie, când este programată reunirea lotului.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, a anunțat FCSB.

Aceste mutări strategice demonstrează intenția FCSB-ului de a-și întări echipa în vederea menținerii poziției de top în fotbalul românesc. Suporterii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum noile achiziții vor influența performanțele echipei în sezonul următor.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.