Decebal Rădulescu, acuzații grave la adresa lui Gigi Becali

0

După confruntarea intensă dintre echipele Craiova și Rapid, scorul final stabilindu-se la 2-1 în favoarea oltenilor, discuțiile au izbucnit cu putere în studioul Digisport. Radu Naum și invitații săi au dezbătut subiectul sensibil al meciurilor aranjate în Liga 1, declanșând o serie de opinii contradictorii.

Helmut Duckadam s-a exprimat ferm, susținând că fenomenul blatului nu mai este prezent în prima divizie a fotbalului românesc. Însă, Radu Naum a lansat o notă de îndoială, argumentând că adevărul despre posibilele meciuri aranjate ar ieși la iveală abia în viitor, atunci când se va recunoaște că acestea s-au petrecut în trecut, dar că în prezent lucrurile s-au schimbat.

Decebal Rădulescu, atac cu ”manta” la Gigi Becali

Decebal Rădulescu, un jurnalist de renume, a intervenit în discuție, abordând subiectul cu precauție. Deși nu l-a menționat direct pe Gigi Becali, a sugerat indirect că patronul FCSB este asociat cu practici controversate.

„Cel care face de obicei, anul ăsta nu mai face, că e liniștit. Justiția a dovedit că face, nu? Dar nu cred că anul ăsta face… E liniștit. Doar mai anunță că ia câte un jucător…”, a spus Decebal Rădulescu în direct, după care subiectul dezbaterii s-a schimbat.

În aceeași notă tensionată s-a implicat și Gigi Becali însuși, în vârstă de 65 de ani, care a intervenit într-un dialog direct la Fotbal Club, de la Digi Sport, imediat după meciul dintre Farul și FCSB, scor 0-1. Becali a explicat că a luat deciziile sale după ce a primit „binecuvântarea” de la duhovnic și nu s-a ferit să critice dur atât jucătorii echipei sale, cât și pe cei care au o altă „mentalitate” decât a sa.

”Am cerut binecuvântare de la duhovnic să intru în direct și am primit. În primul rând, meciul ăsta a fost prost. Orice secundă, orice gest prostesc, a contat la marcarea golului. Dacă la final sunt trei puncte, orice mișcare contează. Dacă Tavi Popescu nu făcea gălăgia aia…

Spune Ilie că pe Gigi nu poți să îl schimbi. Fiecare om are mentalitatea lui. Nu de Ilie vorbesc. Ilie nu vrea să vă contrazică pe voi. Ilie spune că omul dă banii, e echipa lui. Aici e vorba de principii de viață.

Aici, noi vorbim despre faptul că… Ce e aia frică? Am 66 de ani. Cum adică? Eu te plătesc, ești angajatul meu! Voi aveți mentalitate de haos. Dacă eu am dat la ora asta 25 de milioane de euro, vine cineva să îmi spună mie…

Trebuia să schimb 5-6 (n.r. la pauză), toată echipa. Radaslavescu a pierdut toate mingile. Toate! Nu mi-a plăcut niciun jucător, pe cuvânt, toți au fost prea lenți”, a declarat Gigi Becali.

Aceste dezbateri aprinse reflectă tensiunile și suspiciunile profunde care persistă în lumea fotbalului românesc, subliniind necesitatea unei transparențe și integrități sporite în acest domeniu.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri