A trecut cu repeziciune a unsprezecea săptămână din intensa competiție „Survivor All Stars”, un show de televiziune captivant filmat în Republica Dominicană și difuzat cu succes la Pro TV. Prezentatorul emisiunii își exprimă uimirea față de modul în care timpul a zburat de la debutul acestei competiții, în luna ianuarie a acestui an.

Update 04.04 – Producătorii Survivor au schimbat regulamentul din mers pentru a-l salva pe Andrei Ciobanu. După ce acesta pierde în fața Anei Pal, Andrei Ciobanu este trimis la Războinici în loc să fie trimis acasă, iar săptămâna viitoare o elimina pe Lola. Se poate spune că producătorii Survivor au adus în concurs un concurent eliminat.

Zanni este în fibrilație cu Alexandra Duli, iar Ana Porgras arată semne de gelozie.


Update 03.04 – Imunitatea este câștigată de Războinici, însă lupta a fost grea iar Ștefania Ștefan a clacat,  după ce a pierdut și le-a spus colegilor: “N-am nimic, lasați-mă, nu mai vreau să văd pe nimeni”. Ba mai mult, după un punct pierdut lucrurile devin tensionate în echipa Războinicilor.

Totodată, Ana Porgras are un moment de gelozie pe relația tot mai apropiata dintre Zanni și Alexandra Duli. „E mai bine să se bată două fete pe tine decât niciuna”, a zis Zanni.


”Națiune Survivor, Pare incredibil că am început să vă scriu o parte dintre gândurile mele, de aici din îndepărtata Dominicană, atunci când afară încă era zăpadă și noi abia începeam anul 2024.

Este deja aprilie și lucrurile s-au schimbat – soarele își face treptat loc pe cer și-n România, țara poartă acum haine de primăvară și voi ați descoperit deja ce înseamnă sezonul suprem Survivor All Stars! Un lucru a rămas constant – comunicarea noastră săptămânală și faptul că primesc de la voi suficientă bucurie cât să-mi acopere toate orele distanță între noi și toate zilele rămase până la finalul filmărilor.

Am încheiat la televizor cea de-a unsprezecea săptămână… sună atât de mult – 33 de ediții. Unele dintre cele mai puternice, cu cele mai mari schimbări de situații și cu cei mai puternici concurenți. Voi? Mereu acolo! Și pentru asta vă îmbrățișez și vă mulțumesc, zi de zi, când citesc cifrele de audiență și mesajele primite”, a transmis Daniel Pavel, potrivit libertatea.ro.

Chiar dacă nu participă activ la provocările și aventurile de pe traseu, prezentatorul este, de asemenea, afectat de ritmul alert al competiției. Oboseala se acumulează, chiar și în rândul celor care asistă și susțin desfășurarea jocurilor. Recent, prezentatorul a experimentat o stare de epuizare, care l-a determinat să se bucure de un somn odihnitor de 15 ore într-o singură noapte.

Această mărturisire subliniază intensitatea și extenuarea pe care o implică organizarea și prezentarea unui show de amploarea „Survivor All Stars”. Eforturile depuse de întreaga echipă sunt imense, iar nevoia de odihnă și recuperare devine o prioritate pentru toți cei implicați în acest proiect de divertisment de mare anvergură.

Andrei Ciobanu, salvat de echipa de producție

Faimoșii pierd din nou imunitatea și de data aceasta îi vor propune pe Andrei Ciobanu și Ana Maria Pal. Deși toată lumea credea că fostul Războinic va câștiga detașat, ei bine acesta pierde și își ia adio de la Faimoși. Echipa de producție schimbă regulile și în loc să-l trimită acasă pe concurentul eliminat, în reintroduc la Războinici. Ulterior, echipa albastră pierde și Andrei Ciobanu ajunge din nou la duel, de data aceasta cu Lola, pe care o învinge și astfel ajunge în etapa unificărilor, notează news18.ro.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.