Gigi Becali i-a atras atenția lui Mihai Stoica că greșește

0

Gigi Becali, cunoscutul patron al FCSB-ului, a dezvăluit recent detalii surprinzătoare legate de încetarea colaborării cu mijlocașul croat Damjan Djokovic. Conform afirmațiilor sale, Becali a investit o sumă semnificativă de 70.000 de euro pentru a pune capăt contractului cu jucătorul în vârstă de 33 de ani.

Se pare că decizia a fost luată în urma unei discuții purtate cu MM Stoica, managerul general al FCSB-ului, care a avut rezerve în privința sumei pe care Djokovic o primea. Rezultatul acestor negocieri a fost plecarea fotbalistului din cadrul FCSB și semnarea unui nou contract cu echipa Rapid.

”MM spunea… Dar i-am zis: `Băi, Mihai, dacă facem un contract trebuie să-l respectăm`. Are contract? Când vrei să plece, negociezi cu el.

Nu-ți convine, îi dai omului salariul și cu asta basta. N-ai ce să faci. Dacă omul pleacă, se duce la altă echipă, e frumos să vorbesc despre el? Așa am hotărât (n.r.- să plece). De jucătorii mei zic, sunt ai mei și pot să-i cert”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.

Djokovic a ajuns la Rapid

În timp ce se pregătea pentru un meci amical, Djokovic a fost surprins în aeroportul din Antalya. Cu toate acestea, mijlocașul a preferat să rămână rezervat în privința detaliilor transferului, menționând că intenționează să ofere mai multe informații într-o conferință de presă ulterioară.

Ceea ce a stârnit interesul fanilor a fost faptul că, la Rapid, Djokovic a fost dispus să accepte un salariu inferior față de cel primit la FCSB. Acest gest vine ca o măsură de precauție din partea giuleștenilor, care doresc să evite posibile neînțelegeri în vestiar. Conform noilor aranjamente, croatul va încasa lunar 15.000 de euro, la care se adaugă o sumă semnificativă primită la momentul semnăturii contractului.

Cu toate acestea, prin suma de 70.000 de euro primită de la Gigi Becali, se pare că Djokovic va beneficia în cele din urmă de un avantaj financiar, având în vedere noul său contract cu Rapid. Această mutare din culisele fotbalului românesc continuă să alimenteze discuțiile și speculațiile în rândul pasionaților de fotbal.

Foto: playsport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri