Cu EURO 2024 pe aproape, fotbalistul naționalei române, Denis Alibec, se află într-o situație neașteptată, conform declarațiilor lui Mihai Stoica, managerul FCSB-ului. Aflat în prezent în Qatar, atacantul se vede în fața unei oportunități de a reveni în România, iar invitația lansată de Stoica la adresa sa ar putea schimba direcția lucrurilor chiar înainte de turneul final.

Managerul FCSB-ului, Mihai Stoica, a anunțat că Denis Alibec este binevenit la antrenamentele echipei începând cu finalul lunii aprilie. Cu o pauză prelungită în campionatul qatarez și retrogradarea echipei sale, Alibec se confruntă cu riscul de a pierde ritmul de joc înaintea unei competiții importante precum EURO 2024, aspect ce îi aduce îngrijorare și selecționerului Edward Iordănescu.

“E normal, trebuie să se antreneze cu cineva. Dacă vrea să stea în Bucureşti şi să se antreneze cu cineva, poate să vină la noi. Serios, eu am mai spus, poate s-a considerat că este glumă, dar eu vorbesc foarte serios. Dacă vrea să stea în Bucureşti, Alibec poate veni oricând la noi la antrenamente” , a declarat Mihai Stoica, conform Orange Sport.

Denis Alibec, dorit atât de FCSB, cât și de Farul

Cu câteva opțiuni pentru antrenament disponibile în România, inclusiv posibilitatea de a se alătura echipei de la malul mării, FC Farul Constanța, unde Hagi îi este antrenor, Alibec are de luat o decizie importantă. Cu experiența anterioară la ambele cluburi și familiaritatea cu colegii de la Farul, acesta ar putea găsi un mediu propice pentru a-și recăpăta forma optimă înaintea turneului final.

Cu toate acestea, o altă posibilitate pe care o are în vedere Alibec este revenirea la FCSB, echipa la care a jucat acum aproape 6 ani. Reîntâlnirea cu Mihai Stoica și Pintilii, alături de care a colaborat în trecut, ar putea fi un factor important în luarea acestei decizii.

În ciuda incertitudinilor legate de viitorul său, Alibec păstrează o ușă deschisă pentru întoarcerea la FC Farul Constanța, mai ales în cazul în care EURO 2024 se va încheia cu succes pentru el și va fi nevoie de o nouă destinație pentru continuarea carierei sale.

Astfel, pentru Denis Alibec, momentul prezent este plin de oportunități și decizii importante, iar viitoarea sa destinație va fi influențată nu doar de dorințele sale personale, ci și de evoluția sa în competițiile viitoare.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.