Mihai Stoica, figura centrală în conducerea FCSB-ului, a stârnit o nouă furtună în lumea fotbalului românesc după ce a făcut declarații privind posibila venire a atacantului Louis Munteanu la echipa roș-albastră. Munteanu, considerat unul dintre cei mai în formă atacanți din SuperLigă, și-a etalat calitățile marcând o „dublă” crucială împotriva Rapidului, conducându-și echipa, Farul, la o victorie de 2-1 în prima etapă a play-off-ului.

Perspectiva ca Munteanu să se alăture echipei FCSB a fost intens speculată după apariția unor informații conform cărora Fiorentina ar fi dispusă să îl vândă în această vară. Întrebat de moderatorul emisiunii cu privire la posibilitatea ca Gigi Becali să plătească o sumă impresionantă de 2.000.000 de euro pentru transferul lui Munteanu, plus un salariu anual de 350.000 de euro, Mihai Stoica a exprimat reticență, considerând suma prea mare pentru SuperLigă.

”E un transfer foarte greu de făcut. Suma pe care o solicită Fiorentina s-ar putea să fie foarte mare. Acum au şi o tragedie acum, a murit Joe Barrone, directorul executiv al clubului.

Nu ştiu, dar 2.000.000 de euro este o sumă mare. Mai e o componentă foarte importantă, salariul lui Louis Munteanu. Poate are prioritate să joace în străinătate, din moment ce a plecat la o vârstă atât de fragedă. Nu cred că e uşor de făcut. Dar Gigi Becali şi-a manifestat interesul”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Louis Munteanu între FCSB și Rapid

Cu toate acestea, interesul pentru Munteanu nu se oprește la FCSB. Rivala lor de moarte, Rapid, își dorește și ea să își întărească lotul cu acest atacant talentat. Victor Angelescu, o figură cheie în conducerea Rapidului, a anunțat cu o lună în urmă că Munteanu reprezintă principala lor țintă pentru următoarea perioadă de transferuri.

Aceste discuții au provocat reacții diverse în fotbalul românesc, iar unele voci, printre care și cea a lui Gică Popescu, președintele Farului, și-au exprimat nemulțumirea față de faptul că Rapidul își manifestă interesul pentru Munteanu în timpul desfășurării competiției.

Criticii consideră că aceste discuții pot influența negativ echipele și jucătorii implicați în timpul campionatului. Oricare ar fi rezultatul final al acestei povești, un lucru este clar: transferul lui Louis Munteanu este un subiect fierbinte ce va continua să captiveze atenția iubitorilor fotbalului românesc în săptămânile și luniile următoare.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.