FCSB își întărește apărarea în perspectiva luptei pentru titlul de campioană în Superliga României, iar revenirea lui Denis Haruț este un motiv de optimism pentru antrenorii Elias Charalambous și Mihai Pintilii.

După eșecul usturător cu Rapid, conducerea echipei a acționat rapid pentru a consolida linia defensivă. Revenirea lui Vlad Chiricheș după accidentare a fost un prim pas important, iar acum Denis Haruț se alătură lotului după o absență de aproape trei luni din cauza unei accidentări la ligamentul colateral al genunchiului.

Recuperarea lui Haruț vine într-un moment crucial pentru FCSB, mai ales că fotbalistul a fost dorit de mai multe cluburi înainte de a se accidenta. Echipa a fost nevoită să improvizeze în absența sa, folosind alte opțiuni precum Ovidiu Popescu și Mihai Lixandru, însă revenirea lui Haruț oferă stabilitate și profunzime în defensivă.

FCSB și-a betonat defensiva

Interesul manifestat de cluburi precum Farul Constanța și Politehnica Iași pentru Denis Haruț subliniază valoarea sa pe piața transferurilor. Antrenorul Leo Grozavu își dorea să-l aducă la Politehnica Iași, fiind impresionat de polivalența și calitățile fotbalistului, cu care a colaborat anterior la FC Botoșani.

„Sigur că ni-l dorim pe Haruț. Joacă pe mai multe poziții, e un jucător care acoperă cel puțin trei poziții. În momentul de față trebuie să ne îndreptăm spre astfel de jucători care acoperă mai multe poziții, pentru că e destul de dificil să transferăm acum pe fiecare post. Da, aș fi interesat să-l cooptăm pe Denis Haruț”, a spus Leo Grozavu.

Cu 58 de meciuri jucate pentru FCSB și o pasă de gol în palmares, Haruț aduce o contribuție semnificativă echipei. În acest sezon, el a evoluat în 14 partide în toate competițiile, demonstrându-și valoarea și experiența acumulată de-a lungul carierei sale, care a inclus și perioade la ACS Poli Timișoara și FC Botoșani.

Cota sa de piață, evaluată la 400.000 de euro conform Transfermarkt, subliniază recunoașterea sa în lumea fotbalului și importanța sa pentru FCSB în campania pentru titlul de campioană în Superliga României. Revenirea sa în lot aduce un plus de încredere și determinare pentru echipă în perioada crucială a sezonului.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.