Dinamo, una dintre echipele de fotbal cele mai prestigioase din România, se confruntă cu un pericol iminent: posibilitatea de a nu mai putea juca pe stadionul său temporar, Arcul de Triumf din București. Bătălia dintre fani la meciul cu UTA a adus clubul în fața Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal (FRF), care a amânat decizia până pe 27 martie. În plus, Jandarmeria a cerut ca următorul meci de acasă al lui Dinamo să se desfășoare fără spectatori.

Cu o posibilă suspendare care planează asupra stadionului Arcul de Triumf, conducerea „alb-roșie” a fost nevoită să găsească o alternativă rapidă. Astfel, conform informațiilor oferite de iamsport.ro, există planuri pentru ca echipa să-și dispute următorul meci pe stadionul Chindiei din Târgoviște, decizie care ar putea fi un prim pas spre exilarea temporară a clubului din București.

Cu toate acestea, costurile pentru Dinamo nu se opresc aici. În cazul unei suspendări, clubul va trebui să facă față unei amenzi substanțiale, la care se adaugă și o sumă de 10.000 de euro în pagube către administratorii stadionului Arcul de Triumf, conform dezvăluirilor zvonurilor.

Dinamo va juca acasă în deplasare

Perspectivele nu sunt deloc optimiste pentru „alb-roșii”, având în vedere istoricul lor recent. Există mari șanse ca FRF să aplice o suspendare, iar în acest caz, derby-ul programat cu Petrolul pe 1 aprilie ar urma să aibă loc pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște, situat la aproximativ 60 de kilometri distanță de Capitală.

Deși conducerea Dinamo nu a contactat încă primăria din Târgoviște, este evident că planurile pentru relocarea temporară a echipei sunt în mișcare. Stadionul Chindiei are o capacitate de 8.400 de locuri și este de așteptat să fie complet aglomerat la meciul cu Petrolul.

Suporterii dinamoviști din Târgoviște și din împrejurimi, alături de fanii din întreaga țară, sunt așteptați să susțină echipa, așa cum s-a întâmplat și la meciul anterior cu Hermannstadt din Sibiu, unde peste 3.000 de „câini” au fost prezenți în tribune.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.